Utorak, 21. svibnja 2024.

FOTO Ples pod maskama u koprivničkoj Osnovnoj školi Podolice

Uz redovnu nastavu, maskirani su učenici na satovima s razrednicima radili nešto drukčije, primjereno danu i raspoloženju, častili se krafnama...

- Oglas -

U utorak su koprivničkom Osnovnom školom Podolice zavladale maškare. Hodnicima su hodali superjunaci, likovi iz bajki…, a svima je glavni cilj bio – dobro se zabaviti.

Maškare u OŠ Podolice
Foto: OŠ Podolice

Uz redovnu nastavu, maskirani su učenici na satovima s razrednicima radili nešto drukčije, primjereno danu i raspoloženju, častili se krafnama…

Posebno je zanimljivo bilo u 7.b razredu gdje se održavala prava svadba.

- Oglas -

Naime, u samom je činu sudjelovao cijeli razred. Bilo je tu roditelja mladenaca, braće, kumova, dekoratera, slastičara, snimatelja, ali i onog gosta na svadbi za kojeg nitko ne zna tko je.

Maškare u OŠ Podolice
Foto: OŠ Podolice

Mladence je do improviziranog oltara pratila pjesma Tarapana banda ‘Vidim te u bijelom’, a dočekali su ih matičarka i svećenik. Po završetku vjenčanja upisali su se u knjigu vjenčanih, a gosti su ih posuli laticama ruže i konfetama.

Večernji sati ovog divnog dana bili su rezervirani za ples pod maskama za učenike i djelatnike škole.

Maškare u OŠ Podolice
Foto: OŠ Podolice

“I ovog puta odaziv je bio sjajan, a birali smo i najbolje maske dana. Treće mjesto osvojio je Lovro Šeb iz 8.a, drugo mjesto Irina Fajdić iz 1.b, dok je pobjednik bio Jakov Husajna iz 8.b”, poručili su iz Osnovne škole Podolice.

Maškare u OŠ Podolice
Foto: OŠ Podolice

Cijelu fotogaleriju možete pogledati OVDJE.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti