Utorak, 6. prosinca 2022.

FOTO Pogledajte kako se održavaju nogometni tereni na prelijepom đurđevačkom stadionu

Redovnim servisom pomoćnog i glavnog terena garantira se dugovječnost samih terena te kvalitetno treniranje i održavanje utakmica

Preporučujemo

Na stadionu Vlado Leščan-Duspe u Đurđevcu u tijeku je redovito servisiranje pomoćnog i glavnog nogometnog terena.

Servisiranje izvode stručnjaci zagrebačke tvrtke Maxmar, koja je i postavila glavni i pomoćni teren.

Na pomoćnom terenu koji je travnjak s prirodnom travom izvršeno je prozračivanje terena, pjeskarenje s kvarcnim pijeskom u količini od 20 tona te usijavanje i osvježavanje sa sjemenom trave. Izvršena je i proljetna gnojidba s namjenskim gnojivima za sportske travnjake.

Na glavnom terenu pokrivenim umjetnom travom izvršeno je dubinsko čišćenje terena, češljanje i reparacija antistres podloge za to namjenskim granulatom.

Četkanje umjetnog travnjaka

Redovnim servisom pomoćnog i glavnog terena garantira se dugovječnost samih terena te kvalitetno treniranje i održavanje utakmica.

Na terenima ŠRC-a Vlado Leščan-Duspe u Đurđevcu trenira i svoje utakmice u Drugoj HNL kvalitetnoj ligi Sjever igra Škola nogometa NK Graničara svrstanih u pet dobnih skupina te ŽNK Graničar, juniori i seniori NK Graničara. Dakle, sveukupno više od 300 nogometaša.

Foto: Robert Rodman

Mehanizacija za održavanje travnjaka Prozračivanje travnjaka Održavanje travnjaka na pomoćnom igralištu stadiona u Đurđevcu Pjeskarenje travnjaka Prozračivanje travnjaka Prozračivanje travnjaka Trava sjeme

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti