Četvrtak, 27. siječnja 2022.

FOTO Pogledajte kako se slavi Dan Općine Drnje

Na sam Dan Općine, u srijedu, 8. rujna, na Malu Gospu, održat će se sveta misa s početkom u 11 sati, a istog dana u popodnevnim satima nogometni veterani Tomislava ugostit će veterane zagrebačkog Dinama...

Preporučujemo

Veselo je na području općine Drnje. Višednevnim programom slave svoj dan.

U subotu i nedjelju u centru Drnja održana je velika zabava pod šatorom. U subotu je uzvanike zabavljao Tamburaški sastav Dangube, a u nedjelju Elita bend.

Općina Drnje pripremila je ukusne obroke za sve goste nedjeljne zabave. Vrijedni lovci su se potrudili te si kuhari pripremiti dva paprikaša, podijelilo se oko 300 porcija.
Za najmlađe posjetitelje pripremljen je zabavni park.

U nedjelju popodne odigrana je i nogometna utakmica Prve županijske lige u kojoj su domaći Tomislav i Kalinovac podijelili bodove rezultatom 2:2.

Na sam Dan Općine, u srijedu, 8. rujna, na Malu Gospu, održat će se sveta misa s početkom u 11 sati, a istog dana u popodnevnim satima nogometni veterani Tomislava ugostit će veterane zagrebačkog Dinama.

Iz Općine su obavijestili građane kako će u Drnju do 7. rujna biti zatvoren promet na dijelu Trga kralja Tomislava (odvojak u parku ispred pošte, dućana i zgrade Općine) za sva motorna vozila povodom obilježavanja Dana Općine.

Svečanost proslave Dana Općine Drnje završit će u petak, 10. rujna, u Društvenom domu u Torčecu. Tamo će se s početkom u 11 sati održati svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Drnje.

FOTO: Luka Krušec / LuMedia

 

- Advertisement -

Najnovije objave