Četvrtak, 18. kolovoza 2022.

FOTO Puno novih lica na prvom treningu rukometašica Podravke Vegete

U Školsku sportsku dvoranu 'Josip Samaržija - Bepo' nisu bili pozvani predstavnici medija, neki običaji koji su ranijih sezona bili normalni malo su se izgubili, ali eto, barem je ekipa mogla raditi u miru... 

Preporučujemo

Rukometašice Podravke Vegete u ponedjeljak su održale prvi trening na početku priprema za novu sezonu.

U Školsku sportsku dvoranu ‘Josip Samaržija – Bepo’ nisu bili pozvani predstavnici medija, neki običaji koji su ranijih sezona bili normalni malo su se izgubili, ali eto, barem je ekipa mogla raditi u miru…

Nakon radnog sastanka novi trener Željko Babić sa suradnicima Antonijom Pranjićevm i Nikolom Golubom izveo je igračice na prvi trening. Za rad s vratarkama bit će zadužen Ivan Stevanović.

”Sljedeći će tjedni biti zahtjevni no iskra u očima zbog povratka nije izostala pa tako ni zalaganje i intenzivan i predan rad na prvom treningu. Ekipi i stožeru želimo što uspješniji pripremni period te da što spremniji dočekamo novu sezonu i nove sportske izazove”, piše na službenoj stranici koprivničkoga kluba.

Podsjetimo, u novoj sezoni za Podravku će igrati: Antonia Tucaković, Lucija Bešen, Nika Galinec (vratarke), Irina Stelmah, Sara Šenvald, Elena Popović (kružne napadačice), Katja Vuković, Andrea Šimara (lijeva krila), Ana Turk, Nikolina Zadravec (desna krila), Ivona Mrđen, Lea Franušić, Ana Buljan, Hannah Vuljak, Ana Pandža, Ema Guskić, Tina Barišić, Tena Megerle, Dora Kalaus, Larissa Kalaus (vanjske igračice).

FOTO: Ivan Brkić/RK Podravka 

- Advertisement -

Najnovije objave