Subota, 15. lipnja 2024.

FOTO Svečanom priredbom i kreativnim aktivnostima đurđevački osnovnoškolci proslavili Dan škole

Svečanom obilježavanju Dana škole prethodile su brojne aktivnosti u kojima su učenici kroz predmetnu nastavu, likovno izražavanje, književnost i sport prezentirali naučeno kroz školsku godinu

- Oglas -

U petak je u velikoj sportskoj dvorani Osnovne škole Đurđevac održana je svečana priredba povodom Dana škole.

Na početku priredbe nazočnim učenicima, učiteljima i brojnim gostima obratio se ravnatelj Danijel Domišljanović koji je naglasio kako je Dan škole nastavak i prezentacija aktivnosti koje se rade tijekom cijele školske godine.

“Škola je jedno (i jedino) mjesto gdje počiva kvalitetna budućnost, gdje postoji dobar i stručan ljudski potencijal koji može promijeniti svijet na bolje. Učenici svima nama moraju biti prioritet jer kvalitetnom školom, učenjem i poučavanjem izgrađujemo kvalitetno društvo. Naši učitelji to su činili u prošlosti, sadašnjost je naša, a budućnost oblikujemo svi zajedno! Dan škole sve to objedinjuje – sjećanja i planove, događaje i razmišljanja, vertikale i horizontale… Dan škole je na ponos svima nama”, rekao je ravnatelj Domišljanović.

- Oglas -
Dan OŠ Đurđevac
Izvor fotografije: djurdjevac.hr

Prisutnima se obratio se i gradonačelnik Hrvoje Janči.

“Zahvaljujem se svim našim učenicima i djelatnicima škole što su i ove godine odvojili svoje vrijeme te uložili puno truda kako bi svi zajedno mogli uživati u ovoj priredbi. Moram izraziti zadovoljstvo što je upravo Grad Đurđevac osnivač naše škole te u suradnji sa školom i ravnateljem uz zajednički trud i rad uspješno realiziramo brojne projekte kojima zajedno osiguravamo bolju sadašnjosti i budućnosti naše djece”, rekao je gradonačelnik Janči te je najavio kako je Grad Đurđevac prijavio sve svoje četiri područne škole za cjelovitu energetsku obnovu i unutrašnje uređenje škola čime će one postati moderne škole, energetski potpuno neovisne.

Hrvoje Janči i Danijel Domišljanović
Izvor fotografije: djurdjevac.hr

U programu su nastupili učenici područnih škola Budrovac, Čepelovac, Mičetinac, Sirova Katalena, učenici Odjela za djecu s teškoćama u razvoju, učenici 1.d razreda s igrokazom, učenik 5.razreda Mario Kampić, Maja Pecikozić iz 3.d, Martin Leščan iz 7.a, Sara Martinčić iz 8.c, Pjevački zbor Osnovne škole Đurđevac i Tamburaška skupina škole.

Dan OŠ Đurđevac
Izvor fotografije: djurdjevac.hr

Središnji je dio programa bio je rezerviran za javnu pohvalu i dodjelu nagrada svim učenicima koji su postigli izvanredne rezultate na županijskim i državnim natjecanjima te njihovim mentorima.

Dan OŠ Đurđevac
Izvor fotografije: djurdjevac.hr

Svečanom obilježavanju Dana škole prethodile su brojne aktivnosti u kojima su učenici kroz predmetnu nastavu, likovno izražavanje, književnost i sport prezentirali naučeno kroz školsku godinu.

- Oglas -
Dan OŠ Đurđevac
Izvor fotografije: djurdjevac.hr
Dan OŠ Đurđevac
Izvor fotografije: djurdjevac.hr

Cijelu fotogaleriju možete pogledati OVDJE.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti