Srijeda, 7. prosinca 2022.

FOTO U centru koprivničkog naselja Reka otvorena Ljekarna Kaštel Farm i daruje vas velikim popustima

U Ljekarni Kaštel Farm možete pronaći širok asortiman receptnih i bezreceptnih lijekova, vitamina i dodataka prehrani te ortopedskih pomagala. Posebni su i po bogatoj ponudi homeopatskih, dijetetskih i kozmetičkih preparata te vlastitim magistralnim pripravcima. Njihove proizvode možete kupiti i online, na internetskoj stranici Tvoja ljekarna

Preporučujemo

Zdravstvena ustanova Ljekarna Kaštel Farm utemeljena je još 2003. godine, a s godinama je postala prepoznatljiv lanac koji broji više od 20 ljekarničkih jedinica. Kontinuiranim rastom i razvojem postala je vodeći ljekarnički lanac prepoznatljiv po stručnosti i uslužnosti kadra vođenog po najvišim europskim standardima ljekarničke struke.

Ustanova Ljekarna Kaštel Farm sada je otvorila i svoju novu podružnicu ljekarne na koprivničkom području, točnije u centru naselja Reka, u Ulici Stjepana Radića 83a, odmah pokraj nadaleko poznatog caffe bara Best, Robin trgovine i Poljoapoteke Marolt.

Ljekarna Kaštel Farm nalazi se kraj caffe bar Besta, Robin trgovine i Poljoapoteke Marolt
Ljekarna Kaštel Farm nalazi se kraj caffe bar Best, Robin trgovine i Poljoapoteke Marolt // Foto: Dominik Betti

Povodom otvorenja kupce daruju s velikim popustima i do 40% na velike brendove za kozmetiku, vitamine i dodatke prehrani.

U Ljekarni Kaštel Farm možete pronaći širok asortiman receptnih i bezreceptnih lijekova, vitamina i dodataka prehrani te ortopedskih pomagala.

Posebni su i po bogatoj ponudi homeopatskih, dijetetskih i kozmetičkih preparata te vlastitim magistralnim pripravcima.

Ljekarna Kaštel Farm u svom asortimanu ima cijelu lepezu kvalitetnih proizvoda
Ljekarna Kaštel Farm u svom asortimanu ima cijelu lepezu kvalitetnih proizvoda // Foto: Dominik Betti

Svakome se ponekad dogodi da čeka podulji red u ljekarni kako bi podigao svoj lijek, posebice tijekom pandemije bolesti COVID-19, koja je odlazak u ljekarnu pretvorila u gotovo svakodnevnu rutinu za mnoge. Ako ste od onih kojima se to događa češće, zasigurno ste otkrili i online ljekarnu praktičnog naziva Tvoja ljekarna i tako već doživjeli ljubaznost i profesionalnost tima iz zdravstvene ustanove Ljekarna Kaštel Farm.

Online ljekarna nudi najveći asortiman medicinskih proizvoda, kozmetičkih linija, organske kozmetike, kao i ponudu organske i bezglutenske hrane, a posebnost leži u tome što su kupcima na raspolaganju i njihovi magistri farmacije koji online savjetovanjem pomažu pri odabiru preparata i doziranju.

Razloga za posjetu i trgovinu ima pregršt pa požurite i nadopunite svoje kućne apoteke. Čekaju Vas ljubazne djelatnice i ugodna kupovina.

Djelatnice Ljekarne Kaštel Farm u RekiFarm
Djelatnice Ljekarne Kaštel Farm u RekiFarm Vama na usluzi // Foto: Dominik Betti

Kontakt:

Ulica Stjepana Radića 83A
tel/fax: 099/312-8444
ljekarna.kastel.farm27@zd.ht.hr

Foto: Dominik Betti

 

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti