Četvrtak, 8. prosinca 2022.

FOTO U društvenom domu u Kunovec Bregu održana Štruklijada

U sklopu manifestacije svečano je otvoren i novouređeni prostor u potkrovlju društvenog doma koji će služiti članicama udruge za rad, a kojeg je posvetio mons. Leonard Markač

Preporučujemo

U organizaciji udruge žena Gorično srce u društvenom domu u Kunovec Bregu održana je Štruklijada na kojoj su vrijedne članice udruge brojnim prisutnima predstavile razne vrste štrukli koje su same pripremile.

Štruklijada
Foto: Grad Koprivnica

Obilježavanju su se odazvali gradonačelnik i saborski zastupnik Mišel Jakšić, zamjenik župana Ratimir Ljubić, predsjednik Mjesnog odbora Marko Balaško te ostali članovi Mjesnog odbora kao i mnogobrojne predstavnice udruga žena s koprivničkog područja i Koprivničko-križevačke županije.

Štruklijada
Foto: Grad Koprivnica

Prilikom obraćanja okupljenima gradonačelnik Jakšić zahvalio se članicama udruge na doprinosu koji daju očuvanju tradicije svog kraja i angažmanu prilikom obilježavanja gradskih manifestacija.

Štruklijada
Foto: Grad Koprivnica

Predsjednica udruge Vesna Jantolek istaknula je kako su i za vrijeme ograničenja i epidemioloških mjera zbog pandemije koronavirusa članice marljivo radile, a trenutno se pripremaju za ovogodišnje sudjelovanje na Renesansnom festivalu.

Štruklijada
Foto: Grad Koprivnica

U sklopu manifestacije svečano je otvoren i novouređeni prostor u potkrovlju društvenog doma koji će služiti članicama udruge za rad, a kojeg je posvetio mons. Leonard Markač.

Foto: Grad Koprivnica

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti