Subota, 25. lipnja 2022.

FOTO U Koprivnici održan završni turnir ‘Pilića’, mališani su uživali u nogometnoj igri

Preporučujemo

Na koprivničkom Gradskom stadionu ‘Ivan Kušek – Apaš’ u subotu je odigran završni turnir “Pilića”, dječaka rođenih 2015. godine i mlađih.

Mališani Slavena Belupa, Starigrada, Škole nogometa Grada Koprivnice, ŽNK Koprivnica, Graničara iz Đurđevaca i Osvita iz Đelekovca pokazali su pregršt odličnih poteza, nazabijali se golova, a sve je prošlo uz smijeh i zabavu, baš kako i mora biti u ovim godinama.

Vedran Medenjak i Hrvoje Kodrić
Vedran Medenjak i Hrvoje Kodrić // Foto: Facebook Vedran Medenjak

Donedavni voditelj Škole nogometa Slavena Belupa Vedran Medenjak na svom se Facebook profilu posebno osvrnuo na ulogu idejnog začetnika ‘Lige Pilića’ Hrvoja Kodrića.

”Većina ljudi ga prepozna kao kineziologa i profesora u školi. On je preskroman da bi se hvalio pa moram ja to učiniti za njega. Hrvoje je sam, bez ičije podrške sezone 2012/13 osnovao ligu piceka Koprivničko – križevačke županije koja je u svojoj prvoj sezoni brojila 10 momčadi u jednoj kategoriji.

Nakon nekoliko godina što je sam vukao ligu, uključio se i županijski nogometni savez te potpomogao daljnji razvoj lige. Danas, nakon 10 godina postojanja lige, imamo 4 kategorije, u natjecanjima sudjeluje više od 30 klubova sa više od 50 momčadi, sa otprilike 1000 djece.

Cijelo to vrijeme naš vrijedni Hrvoje organizira i vodi sva natjecanja i sa potpunom sigurnošću mogu reći da je naša županijska liga za mlade najbolje organizirana liga u cijeloj Hrvatskoj. Veliki čovjek koji daje mnogo za našu zajednicu!”, zaključuje Vedran Medenjak.

FOTO: NK Slaven Belupo 

- Advertisement -

Najnovije objave