Utorak, 3. kolovoza 2021.

FOTO Učenici u Srijemu ugodnim druženjem na otvorenom obilježili zadnji dan nastave

Ugodno druženje na otvorenom završilo je planovima za sljedeću aktivnost iz ovog projekta, a to je izlet u Ogulin

Preporučujemo

Učenici Područne škole Srijem zadnji dan nastave u ovoj školskoj godini završili su priredbom koja je imala izviđački predznak, a tema je bila omiljena školska lektira.

Aktivnost je dio projekta Čitanje pod zvijezdama kojeg od veljače provodi koprivnički Odred izviđača Kamengrad u partnerstvu s Osnovnom školom Sokolovac i Savezom izviđača Hrvatske.

Učenici PŠ Srijem

Nakon što su učenici prošli niz zanimljivih radionica u kojima su spajali pročitanu lektiru s vještinama orijentacije, šifriranja, poznavanja biljnog i životinjskog svijeta te s boravkom u prirodi, pripremili su skečeve, pjesme i igre te ih prezentirali roditeljima uz logorsku vatru.

Kako su neke lektire vječne, tako su i roditelji mogli zapjevati Grgu Čvarka, Kauboja i Indijanca te poznate pjesme iz Vlaka u snijegu, a nasmijali su se i dogodovštinama iz školskih klupa te interpretaciji Crvenkapice.

Učenici PŠ Srijem

“Ugodno druženje na otvorenom završilo je planovima za sljedeću aktivnost iz ovog projekta, a to je izlet u Ogulin, gdje će djeca obići vođenu turu bajke te posjetiti Ivaninu kuću bajki i zaštićeni značajni krajobraz Kamačnik kod Vrbovskog”, istaknuli su iz izviđačkog Odreda Kamengrad.

Učenici PŠ Srijem

Projekt sufinancira Koprivničko-križevačka županija.

Najnovije objave