Petak, 12. srpnja 2024.

Sjajna ideja za (obiteljsko) druženje: prijavite se za Šatorijadu na koprivničkoj Bašči

U subotu i nedjelju, 22. i 23. lipnja, održava se još jedna Šatorijada. To je aktivnost koju organizira Odred izviđača Kamengrad za građane Koprivnice, prvenstveno za obitelji s djecom

- Oglas -

Sjajna ideja za lijepo (obiteljsko) druženje. Naime, u subotu i nedjelju, 22. i 23. lipnja održava se Šatorijada na koprivničkoj Bašči.

Šatorijada je aktivnost koju organizira Odred izviđača Kamengrad za građane Koprivnice, prvenstveno za obitelji s djecom.

“Svima onima koje privlači avantura u prirodi, a nisu sigurni je li to baš za njih, nudimo spavanje u šatorima u centru grada, bez ulaganja u opremu. Ako se netko predomisli, pa makar i usred noći, može se jednostavno vratiti u udobnost i sigurnost svojeg doma”, istaknuli su iz Kamengrada.

- Oglas -

Osim spavanja pod šatorima tijekom dana odvijat će se i natjecanje za mlade i odrasle (14+). Ekipe se sastoje od četiri do šest članova i natječu se u subotu u popodnevnim satima u tri discipline, i to u signalizaciji, cijepanju oblice i dizanju šatora.

Održat će se i turnir u otimanju marama (do 14 godina). Natjecanja su prilagođena građanima koje zanima kako izgleda biti izviđač. Dodajmo i da nikakvo predznanje nije potrebno.

Link za prijavu za noćenje:
https://forms.gle/wfSFp32h6sNibvvf8

Link za prijavu na natjecanje u sklopu Šatorijade:
https://forms.gle/C83PKsXc1szcyUtp7

Prijaviti se može i na e-mail: oi.kamengrad@gmail.com.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti