Četvrtak, 7. srpnja 2022.

FOTO Veliki nogometni Turnir Đurđevac ispunio sva očekivanja, pogledajte samo atmosferu

Turnir se nastavlja i idući vikend u subotu, 11. lipnja, od 9 sati, a na rasporedu su ekipe U-7 i U-10

Preporučujemo

Nakon subotnje proslave naslova prvaka na stadionu ŠRC-a u Đurđevcu, u nedjelju je svečano otvoren i veliki nogometni Turnir Đurđevac 2022. koji je okupio čak 30 ekipa od 2013. do 2015. godišta.

Ovaj proljetni turnir je po prvi puta organiziran, a prijavljen je rekordan broje ekipa koje se bore za vrijedne nagrade. Organizatori turnira su Turistička zajednica grada Đurđevca, Stari grad d.o.o., Zajednica sportskih udruga Grada Đurđevca i Nogometni klub Graničar Đurđevac.

Unatoč visokim temperaturama i sunčanom vremenu, pred mnogobrojnom publikom, na stadionu ŠRC-a u Đurđevcu igralo se u odličnoj i napetoj nogometnoj atmosferi do samog kraja. Ekipe koprivničkog Slavena Belupa pobijedile su u kategorijama U-11 i U-9.

Medalje, pehare i priznanja ekipama uručio je gradonačelnik Hrvoje Janči, predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Đurđevca Ivan Juričić i predsjednik NK Graničara Dario Pecikozić. Kako je to izgledalo na stadionu ŠRC-a pogledajte u bogatoj fotogaleriji – OVDJE.

Turnir se nastavlja i idući vikend u subotu, 11. lipnja, od 9 sati, a na rasporedu su ekipe U-7 i U-10. Iskoristite vikend i lijepo vrijeme, dođite na ŠRC u Đurđevcu, navijajte i bodrite mlade nogometaše!

Rezultati turnira – 5. lipnja:

Kategorija U-11:

  1. NK Slaven Belupo
  2. NK Bjelovar
  3. NK Vrbovec
  4. NK Radnik Križevci

Kategorija U-9:

  1. NK Slaven Belupo- plavi
  2. NK Virovitica
  3. NK Bjelovar- bijeli
  4. NK Suhopolje
- Advertisement -

Najnovije objave