Subota, 4. prosinca 2021.

FOTO Veseli prvašići koprivničke OŠ Braća Radić osmislili doručak pun vitamina

Inicijativu nacionalnog Tjedna školskog doručka pokrenuo je Hrvatski zavod za javno zdravstvo u sklopu projekta Živjeti zdravo

Preporučujemo

U suradnji s Gradom Koprivnicom restoran brze prehrane Smutek – domaći kutek kojim upravlja Komunalac uključio se u projekt Tjedan školskog doručka sa svojim Smutek radionicama.

Veseli prvašići koprivničke OŠ Braća Radić

Inicijativu nacionalnog Tjedna školskog doručka pokrenuo je Hrvatski zavod za javno zdravstvo u sklopu projekta Živjeti zdravo, a cilj je kroz zabavne i djeci bliske aktivnosti popularizirati naviku svakodnevnog doručka i uključivanja voća i povrća u svakodnevni jelovnik.

Veseli prvašići koprivničke OŠ Braća Radić

Na radionici, održanoj u srijedu, sudjelovali su 1. razredi Osnovne škole Braća Radić te područna škola Starigrad, a veseli školarci imali su priliku naučiti kako kombinirati namirnice za smoothie.

Veseli prvašići koprivničke OŠ Braća Radić

“Uz pomoć mališana pripremili smo voćne i povrtne smoothie u raznim kombinacija. Odabrani su najbolji recepti za zdravlje u čaši i doručak pun vitamina. Cilj nam je stvoriti jednu novu i zdravu naviku jer hranjivi smoothie za doručak u samo jednoj čaši može zamijeniti cijeli obrok i pružiti sve potrebne nutrijente za nastavak dana”, istaknuli su iz koprivničkog Komunalca.

Veseli prvašići koprivničke OŠ Braća Radić

Cijelu fotogaleriju možete pogledati ovdje.

Najnovije objave