Nedjelja, 25. veljače 2024.

FOTO-VIDEO Gola dobila novu suvremeno opremljenu ordinaciju dentalne medicine

Radi se o bivšem prostoru dnevnog boravka koji je preuređen i potpuno moderniziran, što je i više nego dobrodošao nastavak ulaganja u zdravstvo na području Koprivničko-križevačke županije, a što zasigurno podiže standard zdravstvenih usluga u Goli

- Oglas -

Gola je dobila novu ordinaciju dentalne medicine. U sklopu općinskog Doma zdravlja, u Miškininoj kućnog broja 1u srijedu je održana službena primopredaja novih prostora nakon preuređenja.

Radi se o bivšem prostoru dnevnog boravka koji je preuređen i potpuno moderniziran, što je i više nego dobrodošao nastavak ulaganja u zdravstvo na području Koprivničko-križevačke županije, a što zasigurno podiže standard zdravstvenih usluga u Goli.

Dom zdravlja u Goli
Dom zdravlja u Goli // Foto: Krešo Puklavec

Nova ordinacija opremljena je najsuvremenijom opremom, uloženo je u novu stolicu za pacijente koja će zamijeniti dosadašnju, već dotrajalu, uz ostalu opremu potrebnu za rad. U uređenje nove ordinacije je utrošeno oko 20 tisuća eura, dok je otprilike isto toliko uloženo u novu stolicu.

- Oglas -

Uređen je i dnevni boravak za osoblje, a on će biti u donedavnoj prostoriji stomatološke medicine.

– Puno se toga dogodilo u ovih godinu dana u Općini Gola na razini zdravstvene zaštite. Prije nekoliko mjeseci došla je i nova liječnica opće medicine, što je značajno podiglo kvalitetu na radost svih stanovnika i pacijenata – istaknula je ravnateljica županijskog Doma zdravlja Mirjana Hanžeković.

Otvorenje nove dentalne ordinacije u Goli
Foto: Krešo Puklavec

– U zadnjih nekoliko godina ostvarili smo mnoge projekte, a vidite da se neki i rade. No, ovo je jedan od meni osobno najdražih. Ravnateljica je rekla za mene da sam posebno senzibiliziran za temu zdravstva. I jesam, ali mi bismo trebali svi biti posebno senzibilizirani na dostupnu i kvalitetnu zdravstvenu zaštitu i u tom smislu nijedan napor nije suvišan – rekao je ovom prigodom načelnik Općine Gola Stjepan Milinković.

Stjepan Milinković
Stjepan Milinković // Foto: Krešo Puklavec

– U današnje vrijeme nije jednostavno održavati jedan takav sustav, dijelom iz sistemskih problema, koji su vezani uz financije, a drugi iz kadrova. Ovo je jedan od rijetkih primjera gdje se to uspjelo na ovaj način okupiti – rekao je u svom obraćanju župan Darko Koren, istaknuvši Golu kao pozitivan primjer.

Nova ordinacija dentalne medicine u Goli
Foto: Krešo Puklavec

Za mogućnost u visokom standardu rada zahvalna je i sama stomatologinja dr. med.dent. Ana Zrna.

- Oglas -

– Zahvalna sam svima uključenima na novom prostoru koji će biti funkcionalan i u kojem možemo nastaviti kvalitetniji rad sa samim pacijentima, kojima će uvijek biti dostupan, ali i prilagođen – zaključila je Zrna.

Ana Zrna
Ana Zrna // Foto: Krešo Puklavec
Nova ordinacija dentalne medicine u Goli
Foto: Krešo Puklavec
Darko Koren
Darko Koren // Foto: Krešo Puklavec
Nova dentalna ordinacija u Goli
Foto: Krešo Puklavec
Nova dentalna ordinacija u Goli
Foto: Krešo Puklavec
Gola
Foto: Krešo Puklavec

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti