Subota, 3. prosinca 2022.

FOTO, VIDEO Koprivnica odaje počast žrtvama Domovinskog rata, Vukovara i Škabrnje

Kod spomenika hrvatskoj slobodi za branitelje iz Domovinskog rata zapaljene su svijeće u sjećanje na žrtve ratnih razaranja, a potom su svijeće zapaljene i uzduž Ulice hrvatske državnosti

Preporučujemo

U Koprivnici je u četvrtak navečer u organizaciji Odbora za branitelje Grada Koprivnice počelo obilježavanje Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje.

U župi Blaženog Alojzija Stepinca s početkom u 18 sati održana je Sveta Misa, potom su zapaljene svijeće kod Vučedolske golubice na Lenišću, gdje je održan i blagoslov.

Građani su potom održali mimohod Ulicom Željka Selingera, Ulicom Braće Radić, Frankopanskom, Gradskim parkom i Ulicom Antuna Nemčića sve do Florijanskog trga.

Ivica Jurenec i Mišel Jakšić
Ivica Jurenec i Mišel Jakšić // Foto: koprivnica.hr

Kod spomenika hrvatskoj slobodi za branitelje iz Domovinskog rata zapaljene su svijeće u sjećanje na žrtve ratnih razaranja, a potom su svijeće zapaljene i uzduž Ulice hrvatske državnosti.

U petak, 18. studenoga u Hrvatskoj se obilježava Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje.

Video zapis možete pogledati OVDJE.

FOTO: Zvonimir Markač 

Više fotografija možete pogledati OVDJE.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti