Četvrtak, 8. prosinca 2022.

Zekić o hrvatskim izgledima na Svjetskom prvenstvu: Pobijedimo li Maroko, bit će puno lakše

'Nakon Domovinskog rata, to su kod nas Hrvata nažalost jedni od rijetkih trenutaka da smo zapravo jedinstveni. Tada nema podjela na sjever-jug i takve stvari, na detalje koji nam se nažalost događaju na dnevnoj bazi u Hrvatskoj', rekao je Zekić

Preporučujemo

Trener Slavena Belupa Zoran Zekić bit će jedan od stručnih komentatora Svjetskog prvenstva u Kataru u programu Hrvatske televizije.

– Očekivanja svih nas su naravno velika. Dobra je stvar što imamo dosta iskustva, u reprezentaciji imamo dosta mladosti s novom energijom, da im pritisak ne bi stvarao neku veliku borbu sa samim sobom – rekao je Zekić.

Hrvatska je u skupini s Marokom, Kanadom i Belgijom.

– Hajdemo pogledati prvo tu utakmicu s Marokom koja je jako bitna. Maroko je jako dobra reprezentacija, opasna. Mislim da nama ide u korist što Halilhodžić više nije izbornik, jer zna naš mentalitet i puno bolje poznaje našu kvalitetu nego sadašnji izbornik. Ta utakmica nam može puno toga pokazati, u kojem smjeru ćemo ići. Ako pobijedimo, onda je puno lakše. Hrvatska je dosad imala sreće na velikim natjecanjima, kad god smo dobivali prvu utakmicu, bio nam je lakši put.

Želio je nešto posebno istaknuti.

– ‘Ajmo se svi veseliti da imamo reprezentaciju na velikom natjecanju, veseliti se njenim igrama. Nakon Domovinskog rata, to su kod nas Hrvata nažalost jedni od rijetkih trenutaka da smo zapravo jedinstveni. Tada nema podjela na sjever-jug i takve stvari, na detalje koji nam se nažalost događaju na dnevnoj bazi u Hrvatskoj.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti