Petak, 12. travnja 2024.

FOTO, VIDEO Odlična zabava kostimiranih trkača na Robin štefanjskoj utrci koprivničkim ulicama

Organizatori su osigurali nagrade za troje najbržih, najmlađeg i najstarijeg sudionika trke, kao i za najotkačenije maske, a nagrađeni su i oni koji danas slave imendan

- Oglas -

Pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice i Robin trgovine, a u sklopu Koprivničke bajke, Atletski klub Koprivnica u ponedjeljak je organizirao 3. Robin Štefanjsku večernju utrku grada Koprivnice.

Staza dužine četiri kilometra trkače je vodila središtem grada, a utrka je bila zabavnog i rekreativnog karaktera.

Utrci su se i ove godine priključili brojni zainteresirani sportaši i građani svih uzrasta, a sudjelovalo je više od 200 trkača.

- Oglas -

Organizatori su osigurali nagrade za troje najbržih, najmlađeg i najstarijeg sudionika trke, kao i za najotkačenije maske, a nagrađeni su i oni koji danas slave imendan.

U muškoj konkurenciji najbrži je bio Ante Živković iz AK Fit koji je utrku završio za 13 minuta i 12 sekundi. Drugi je bio Zoran Križanić (Krismas Runners) kojem je trebalo 13 minuta i 57 sekundi, dok je treće mjesto osvojio Ino Šepec iz AK Koprivnice s vremenom 14:17.

U ženskoj konkurenciji četiri km najbrže je pretrčala Sara Špiranec az AK Virovitice s vremenom 15:26, drugo mjesto pripalo je Ivanu Zeljko iz AK Međimurje Čakovec (15:58), a treće Lori Žuliček (TK Zrinski) s vremenom 16:20.

Kompletne rezultate možete vidjeti OVDJE.

FOTO: Luka Krušec/Lumedia

- Oglas -

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti