Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.

POČELO JE, POČELO Predivno otvorenje Renesansnog festivala

Ovaj predivan početak manifestacije nije propustio ni ministar turizma Gari Cappelli koji nije skivao oduševljenje viđenim i najavio je da će još većim sredstvima financirati ovaj projekt.

- Oglas -

Rukometašice Podravke Vegete Dijana Mugoša, Tjaša Stanko, Lamprini Tsakalou, Elena Gjorgjijevska i Maria- Andreea Ianasi odjenule su damske oprave i prošetale koprivničkim renesansnim bedemima.

Novopridošle igračice nastavile su tako tradiciju održavanja modne revije kojom se već nekoliko godina službeno otvara Renesansni festival.

Renesansni festival Koprivnica

- Oglas -

Ovog puta rukometašice su pokazati i svoje veliko srce jer revija ima i humanitarni karakter.

Naime, zajedno s koprivničkom Turističkom zajednicom ove vrhunske sportašice podržale su projekt “Milijun koraka” kojim se prikupljaju sredstva za adaptaciju i opremanje prostora za udrugu Latice.

U svojim rukama ponijele su čarobne štapiće te u pratnji vila i vilenjaka iz udruge Latice i Društva naša djeca Koprivnica pozvale su posjetitelje da donacijama pridonesu stvaranju novog doma za djecu s teškoćama u razvoju.

Ovaj predivan početak manifestacije nije propustio ni ministar turizma Gari Cappelli koji nije skivao oduševljenje viđenim i najavio je da će još većim sredstvima financirati ovaj projekt. Pohvalio je napore Grada Koprivnice na čelu s gradonačelnikom Mišelom Jakšićem i koprivničke Turističke zajednice na čelu s direktorom Renatom Labazanom.

Foto: Petra Ratković

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti