[FOTO-VIDEO] POČELO JE, POČELO Predivno otvorenje Renesansnog festivala

Ovaj predivan početak manifestacije nije propustio ni ministar turizma Gari Cappelli koji nije skivao oduševljenje viđenim i najavio je da će još većim sredstvima financirati ovaj projekt.

Otvorenje 14. po redu Renesansnog festivala na koprivničkim bedemima // Foto: Petra Ratković

Rukometašice Podravke Vegete Dijana Mugoša, Tjaša Stanko, Lamprini Tsakalou, Elena Gjorgjijevska i Maria- Andreea Ianasi odjenule su damske oprave i prošetale koprivničkim renesansnim bedemima.

Novopridošle igračice nastavile su tako tradiciju održavanja modne revije kojom se već nekoliko godina službeno otvara Renesansni festival.

Renesansna modna revija 🙂

Gepostet von Klikaj.hr am Donnerstag, 22. August 2019

Ovog puta rukometašice su pokazati i svoje veliko srce jer revija ima i humanitarni karakter.

Naime, zajedno s koprivničkom Turističkom zajednicom ove vrhunske sportašice podržale  su projekt “Milijun koraka” kojim se prikupljaju sredstva za adaptaciju i opremanje prostora za udrugu Latice.

U svojim rukama ponijele su čarobne štapiće te u pratnji vila i vilenjaka iz udruge Latice i Društva naša djeca Koprivnica pozvale su posjetitelje da donacijama pridonesu stvaranju novog doma za djecu s teškoćama u razvoju.

Renesansni vilinski ples 🙂

Gepostet von Klikaj.hr am Donnerstag, 22. August 2019

Ovaj predivan početak manifestacije nije propustio ni ministar turizma Gari Cappelli koji nije skivao oduševljenje viđenim i najavio je da će još većim sredstvima financirati ovaj projekt. Pohvalio je napore Grada Koprivnice na čelu s gradonačelnikom Mišelom Jakšićem i koprivničke Turističke zajednice na čelu s direktorom Renatom Labazanom.

Renesansni festival u Koprivnici 🙂

Gepostet von Klikaj.hr am Donnerstag, 22. August 2019

Foto i video: Petra Ratković

 

Ne propustite: