Srijeda, 19. lipnja 2024.

FOTO-VIDEO Robin market u Drnju preselio na novu adresu

Na 50 metara kvadratnog prodajnog prostora Robin market nudi asortiman koji zadovoljava potrebe svakog kućanstva te, naravno, uvijek dnevno svježe pekarske proizvode poput bureka, krafni, kroasana, Robin sendviča i slično

- Oglas -

U petak, 31. svibnja, Robin market br. 51 preselio je na lokaciju koja je od nekadašnjeg Robin marketa udaljena svega jedan kilometar, u Ulicu Stjepana Pašice 8 u Drnju, što znači da će, osim stanovnicima Drnja, ovaj Robin market biti blizu i stanovnicima Botova.

Na 50 metara kvadratnog prodajnog prostora Robin market nudi asortiman koji zadovoljava potrebe svakog kućanstva te, naravno, uvijek dnevno svježe pekarske proizvode poput bureka, krafni, kroasana, Robin sendviča i slično.

Radno vrijeme ovog prodajnog mjesta je od ponedjeljka do subote od 6 do 21 sat te radnim nedjeljama od 7 do 18 sati. Također, tijekom lipnja ova Robin trgovina će raditi svake nedjelje, a radno vrijeme svih marketa uvijek je moguće provjeriti na Robin podstranici Marketi ili na Google lokacijama.

- Oglas -

Kao i do sada, za dobar ugođaj i odličnu uslugu, za kupce će u trgovini svakodnevno na raspolaganju biti nasmijane prodavačice Robin marketa zbog čije je ljubaznosti i dobrog raspoloženja kupovina u Robinu još ljepša i ugodnija!

“Zadovoljan kupac osnovni je cilj poslovne filozofije Robin marketa te stoga posebnu pažnju posvećujemo upravo njima koji nas motiviraju da uvijek unapređujemo svoje usluge i poslovanje. Nadamo se da će kupci iz Drnja biti zadovoljni novim i moderno uređenim prodajnim prostorom, kao i samom ponudom marketa te da će se lako naviknuti na novu lokaciju”, istaknuo je Robin Šatvar, direktor maloprodaje Robin marketa.

Pogledajte video i fotogaleriju s otvorenja…

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti