Utorak, 21. svibnja 2024.

FOTO-VIDEO U koprivničkoj Gimnaziji ‘Fran Galović’ održan Dan za znanost

Građani su mogli vidjeti razne eksperimente, pokuse, robote i brojne druge zanimljivosti koje su prezentirali učenici i profesori

- Oglas -

Pod pokroviteljstvom Koprivničko-križevačke županije u koprivničkoj Gimnaziji ‘Fran Galović’ održan je Dan za znanost.

Riječ je o manifestaciji kojom gimnazijalci i profesori populariziraju znanost i programe koje koprivnička Gimnazija nudi u svom školskom kurikulumu.

Uvodnim riječima na otvorenju se obratio ravnatelj Vjekoslav Robotić koji je zahvalio Županiji na pokroviteljstvu i potpori koju pruža kao osnivač ustanove, a čestitke i zahvale uputili su i zamjenica Ostriž te Marko Vargović uime Organizacijskog odbora manifestacije.

- Oglas -

Danu za znanost su prisustvovali župan Darko Koren i zamjenik župana Ratimir Ljubić, a ispred Grada Koprivnice zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž.

– Vaši odlični rezultati govore sami za sebe, a Županija je tu da vam dodatno pomogne kako bi uspjesi s kojima se svi ponosimo bili još veći. Prednjačite u brojnim segmentima i postavili ste visoke standarde, a ovakvi programi su sjajna promocija koja privlači velik broj ljudi. Siguran sam da će među ovim mladim ljudima biti mnogo onih koji će ostvariti velike životne uspjehe i karijere. Čestitam svim i želim uspjeh te da ostvarite ono što želite i budete temelj društva u budućnosti koja je pred nama – rekao je župan Koren.

Radionice i predavanja održavale su se u školi i izvan nje, a građani su mogli vidjeti razne eksperimente, pokuse, robote i brojne druge zanimljivosti koje su prezentirali učenici i profesori.

FOTO: kckzz.hr

Više fotografija možete pogledati OVDJE.

- Oglas -

Video: Petra Ratković

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti