Subota, 30. rujna 2023.

GASTRO TRAŽILICA Pivnica Kraluš među prvima u Koprivnici uvela doručak u svoju ponudu

U pivnici Kraluš svako jutro od 8 do 11 sati, možete pojesti razne vrste omleta – podravski špek, šunka, sir, paprika, gljive ili rajčica

- Advertisement -

Danas svaki ozbiljniji turistički grad ima sve veću potrebu za doručkom, to je pred ljetnu sezonu prepoznao i popularni Podravkin restoran Kraluš. Trenutno tako u pivnici, svako jutro od 8 do 11 sati, možete pojesti razne vrste omleta – podravski špek, šunka, sir, paprika, gljive ili rajčica.

Mi smo za početak odabrali dvije uobičajene kombinacije, omlet s gljivama i omlet sa šunkom i sirom. Definitivno naša preporuka je omlet šunka i sir. Fina prozračna smjesa od jaja, dobro pripremljen omlet i nutritivno hvalevrijedan doručak. Uz jaja dobijete i domaći miješani kruh.

Popularni “ham and eggs” također možete pronaći u Kralušu

- Advertisement -

Uz omlet Kraluš u ponudi ima i poznati “ham and eggs”. To je neka osnova u svakom ozbiljnijem restoranu koji drži do sebe. Pržena jaja s hrskavim špekom, svježi sir i rajčica, dobra provjerena klasika za sve one koji više vole domaći doručak.

Za kraj ako ste više fan laganijih obroka tada je svakako naša preporuka hrskavi kroasan punjen marmeladom od marelice i svježe cijeđeni sok od naranče.

Cijene:

Omlet po vašem izboru – 5,00 EUR
Pržena jaja s hrskavim špekom, svježi sir i rajčica – 4,50 EUR
Kroasan marelica – 1,00 EUR
Svježe cijeđeni sok od naranče – 2,50 EUR

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti