Utorak, 3. kolovoza 2021.

Germania Sport kladionica novi je sponzor Slaven Belupa

Pri potpisivanju ugovora prisustvovale su i Ksenija Mihaljević, direktorica marketinga Slaven Belupa i Jasmina Batarilo-Ćerdić, direktorica marketinga Germania Sport kladionice

Preporučujemo

Nogometni klub Slaven Belupo i Germania Sport Kladionica danas su potpisali dvogodišnji ugovor o suradnji i tako postali partneri u sezonama 2021/2022. i 2022/2023. Ispred koprivničkog prvoligaša ugovor je potpisao direktor Aleksandar Aleksovski, a ispred Germania Sport kladionice Marijo Tolj, član Uprave.

Pri potpisivanju ugovora prisustvovale su i Ksenija Mihaljević, direktorica marketinga Slaven Belupa i Jasmina Batarilo-Ćerdić, direktorica marketinga Germania Sport kladionice.

– Drago mi je da je Germania Sport kladionica prepoznala Slaven Belupo kao ozbiljan klub, brend i potencijal za suradnju koja će biti, siguran sam, i više nego uspješna. Želim im poželjeti dobrodošlicu u nadi da je ovo tek početak i da ćemo u budućnosti surađivati još bolje i opširnije – rekao je po potpisu ugovora direktor Aleksovski, objavile su klupske stranice.

Najnovije objave