Četvrtak, 18. srpnja 2024.

Goran i Luis Petrić zajedno u dresu kluba iz Drnja, tata: ‘Zadovoljstvo mi je čuti da je sin već sada bolji od mene’

Starijem Petriću želimo iskreno što manje seniorskih utakmica, a mlađemu samo da nastavi u istom ritmu i da pokaže svima da jabuka zaista ne pada daleko od stabla

- Oglas -

Nogometni klub Tomislav iz Drnja jedan je od najstabilnijih i po rezultatima jedan od najuspješnijih u Koprivničko-križevačkoj županiji unazad više sezona.

No, kako i svima u životu, usponi i padovi su neizbježni, a mali rezultatski pad, iako su cijelo vrijeme bili sigurni putnici u novooformljenu Elitnu ligu, nije zaobišao ni klub iz Drnja.

Puno, previše ozljeda i dosta izostanaka zbog kartoniranih igrača natjerali su vodstvo kluba i trenera Marija Žuljić da u proljetnom dijelu sezone “bace oko” i u svlačionicu veterana.

- Oglas -

Tako se nakon nekog vremena ponovno u seniorskoj momčadi našao i legenda podravskog nogometa, 42-godišnji napadač Goran Petrić.

E, sada, zbog čega je to zanimljivo za pisati. Zato što je Goran otac Luisa, jednog od najvećih talenata na ovim prostorima, 17-godišnjaka koji je ove sezone za Tomislav zabio 11 golova u Prvoj ŽNL koprivničko-križevačkoj, a zajedno su odigrali nekoliko utakmica i odlično su se slagali na terenu.

Luis i Goran Petrić u dresu Tomislava iz Drnja
Luis i Goran Petrić u dresu Tomislava iz Drnja // Foto: Privatna arhiva

– Igrati sa svojim sinom je nešto neprocjenjivo. Nikada si nisam niti zamišljao da bi se to uopće moglo dogoditi, ali sada mi je drago da je bilo tako. Iako se to dogodilo sasvim slučajno jer sam kao veteran išao pomoći seniorima zbog ozljeda i kartona sada mi je drago da je sve tako ispalo. Očekivanja od sina su, naravno, velika, ali nema nikakvog pritiska s moje strane. Puno ljudi koji dolaze na utakmice govore mi da je Luis već sada bolji od tate, a meni je to samo dodatno zadovoljstvo čuti tako nešto. U završenoj sezoni i njegovoj prvoj seniorskoj je najbolji asistent i strijelac svog kluba i pravo je uživanje gledati ga na terenu – kazao nam je ponosni otac Goran.

Starijem Petriću želimo iskreno što manje seniorskih utakmica, a mlađemu samo da nastavi u istom ritmu i da pokaže svima da jabuka zaista ne pada daleko od stabla.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti