Nedjelja, 25. veljače 2024.

Grad Novi Marof i ove godine osigurao božićnice za umirovljenike

Podjela božićnica će se odvijati od 11. do 15. prosinca po utvrđenom rasporedu prema prebivalištu

- Oglas -

Grad Novi Marof i ove godine pomaže svojim umirovljenicima pa su u gradskom proračunu osigurana sredstva za isplatu božićnica umirovljenicima s najnižim primanjima.

Imovinski cenzus određen je u iznosu od 340 eura pa će božićnice tako biti isplaćene svim umirovljenicima koji primaju mirovine čiji iznos (hrvatske i inozemne) ne prelazi taj iznos mjesečno.

Podjela božićnica će se odvijati od 11. do 15. prosinca po utvrđenom rasporedu prema prebivalištu.

- Oglas -

Da bi ostvarili pravo na božićnicu, svi zainteresirani umirovljenici su dužni sa sobom donijeti osobnu iskaznicu, OIB i odrezak od isplate mirovine ili bankovni izvod (za listopad ili studeni 2023). Božićnice će se dijeliti u iznosu od 30 eura po umirovljeniku, ističu iz novomarofske gradske uprave.

Pravo na božićnicu ostvaruju i korisnici zajamčene minimalne naknade uz predočenje dokaza (rješenje, bankovni izvod i slično).

Umirovljenici koji su spriječeni preuzeti božićnicu u “svom” terminu prema utvrđenom rasporedu prema prebivalištu, božićnicu će moći podići od 18. do 21. prosinca u Gradu Novom Marofu na adresi Trg hrvatske državnosti 1, Novi Marof, I. kat, soba 6.

Raspored podjele božićnice umirovljenicima pogledajte OVDJE.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti