Nedjelja, 1. listopada 2023.

Gradi se nova nadstrešnica i pristupna rampa na Područnoj školi u Starigradu

Uz gradonačelnika radove je obišao i Krešo Grgac, ravnatelj Osnovne škole „Braća Radić“

- Advertisement -

Grad Koprivnica nastavlja s ulaganjima u zgrade osnovnih škola. U utorak 24. kolovoza Mišel Jakšić, gradonačelnik obišao je radove na Područnoj školu u Starigradu.

Riječ je o radovima koji uključuju izvedbu pristupne rampe, stepenica i podesta ulaza u područnu školu uz sjeverozapadno pročelje, izvedbu drvene nadstrešnice pokrivne crijepom i uređenje pješačkog prilaza s betonskim opločnicima.

Uvijek tijekom ljetnih mjeseci imamo ulaganja u naše objekte škola, a tako je i ove godine. Trenutno se radi u našoj Područnoj školi u Starigradu. Vrijednost radova je oko 135 tisuća kuna. Ovo je nastavak ulaganja u tu školu nakon što je napravljena blagovaona, a već sad spremamo projekte za daljnje uređenje same škole i prostora oko nje – kazao je Mišel Jakšić, gradonačelnik.

- Advertisement -

Uz gradonačelnika radove je obišao i Krešo Grgac, ravnatelj Osnovne škole „Braća Radić“.

Veseli me radovi ovdje u Područnoj školi u Starigradu. Napokon ćemo napraviti nadstrešnicu na ulazu u samu školu tako da djeca maju kvalitetniji ulaz te da se mogu skloniti od eventualnih padalina. Također ćemo napraviti prilaznu rampu za osobe s invaliditetom čime ćemo povećati kvalitetu boravka u školi – kazao je Krešo Grgac, ravnatelj Osnovne škole „Braća Radić“.

Izvođač radova je keramičarski i uslužni obrt Treščin iz Đelekovca, a Stručni nadzor obavlja Mirna Jukić iz Acta-arh d.o.o. Rok za završetak radova je 3. rujna 2021. godine.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti