Četvrtak, 7. srpnja 2022.

Gradonačelnica Cividini i župan Posavec obišli dežurne službe u novogodišnjoj noći

Uz nezaboravan vatromet i koncert grupe Zodiac bend, u Čakovcu je doček prošao bez većih incidenata što su potvrdile i žurne službe koje su radile tijekom Silvestrova i novogodišnje noći, stoji u objavi Grada Čakovca

Preporučujemo

Gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cividini točno u ponoć na čakovečkom Trgu Republike uputila je svim okupljenim Međimurkama i Međimurcima čestitku povodom ulaska u novu 2022. godinu, pišu Međimurske novine.

Uz nezaboravan vatromet i koncert grupe Zodiac bend, u Čakovcu je doček prošao bez većih incidenata što su potvrdile i žurne službe koje su radile tijekom Silvestrova i novogodišnje noći, stoji u objavi Grada Čakovca.

One koji su tijekom najluđe noći u godini pazili na sigurnost svih Međimurki i Međimuraca, gradonačelnica je obišla zajedno sa županom Međimurske županije Matijom Posavcem, što možete vidjeti u FOTOGALERIJI.

Djelatnicima Policijske uprave međimurske, Županijskog Centra 112 Čakovec, Javne vatrogasne postrojbe Čakovec, Zavoda za hitnu medicinu Međimurske županije i Županijske bolnice Čakovec u ime građana i svoje osobno zahvalili su na nesebičnom radu i predanosti poslu tijekom 2021. godine te zaželjeli svako dobro u novoj godini, uz što manje intervencija.

Doček u Čakovcu
Doček nove godine na trgu u Čakovcu // Foto: Međimurske novine

U Operativno komunikacijskom centru Policijske uprave međimurske dočekao ih je voditelj OKC-a Goran Đurašin uz dežurni tim koji su činili Robert Pintarić, Dragutin Drvenkar i Dario Lovrenčić. Pritom su naglasili kako je novogodišnja noć protekla relativno mirno i da nije bilo većih intervencija. Da su u 2021. godini imali nešto više od 19.600 poziva, odnosno prosječno 54 dnevno, objasnio je u Županijskom centru 112 pročelnik Ladislav Söke uz svoju dežurnu ekipu Zorislava Habuša i Mihaela Kolarića.

U novogodišnjoj noći najviše poziva bilo je vezano uz upotrebu pirotehnike. Mario Lončar, Marijan Kovačić, Oto Jakopić, Branimir Grabar, Goran Dokleja i Milan Horvat uz Ivana Krištofića, zamjenika zapovjednika Javne vatrogasne postrojbe Čakovec, u novogodišnjoj noći pazili su na sigurnost svih građana, a uz neke manje intervencije zadovoljni su načinom na koji je ispraćena stara godina.

Župan i gradonačelnica zahvalili su im na predanom radu i uz čestitke za novu godinu, posjete dežurnim službama završili u Zavodu za hitnu medicinu Međimurske županije i Županijskoj bolnici Čakovec. Zbog epidemioloških mjera dežurni timovi zajedno su dočekali svoje goste, uz ravnateljicu Zavoda za hitnu medicinu Vladimiru Križaj Grabant i ravnatelja Županijske bolnice Čakovec Igora Šegovića. U tom trenutku Međimurje još nije dobilo prvu bebu rođenu u 2022. godini.

- Advertisement -

Najnovije objave