13.1 C
Zagreb
Srijeda, 21. travnja 2021.

Gradonačelnik Đurđevca Hrvoje Janči i predsjednik Gradskog vijeća Željko Lacković ružama ženama čestitali njihov dan

Međunarodni dan žena obilježava se kao dan borbe za izjednačavanje rodne ravnopravnosti te ukazivanje na važnost žena u društvu po čemu je Đurđevac prepoznat i kao grad koji posebno cijeni žene

Preporučujemo

Gradonačelnik Đurđevca Hrvoje Janči i predsjednik Gradskog vijeća Željko Lacković na današnji dan zahvaljuju svim ženama koje kroz svoj rad doprinose razvoju grada te ovom prigodom čestitaju Dan žena svim stanovnicama Grada Đurđevca i prigradskih naselja.

Međunarodni dan žena obilježava se kao dan borbe za izjednačavanje rodne ravnopravnosti te ukazivanje na važnost žena u društvu po čemu je Đurđevac prepoznat i kao grad koji posebno cijeni žene s obzirom na to da od četiri upravna odjela u gradskoj upravi njih tri vode žene, od pet gradskih ustanova na čelu su tri žene, dok su od četiri gradske tvrtke dvije žene na rukovodećoj poziciji.

U povodu obilježavanja Međunarodnog dana žena, gradonačelnik i predsjednik Gradskog vijeća obišli su sve gradske ustanove te tom prigodom čestitali Dan žena i podijelili crvene ruže zaposlenicama gradskih ustanova, a ruže su uz čestitke dijelili i ispred Dječjeg vrtića Maslačak te na Trgu sv. Jurja.

Hrvoje Janči dariva ružu za Dan žena // Foto: Grad Đurđevac
Hrvoje Janči dariva ružu za Dan žena // Foto: Grad Đurđevac

Cijelu fotogaleriju pogledajte OVDJE.

Najnovije objave