Utorak, 21. svibnja 2024.

Gradonačelnik Jakšić o krajnjim rokovima za dovršetak radova na središnjim koprivničkim trgovima

Krajnji rok za dovršetak radova na središnjim trgovima je 10. prosinca i zahtjeva za njihovim produženjima nema, naglasio je Jakšić

- Oglas -

Na jučerašnjoj sjednici Gradskog vijeća koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić pokušao je odgovoriti na pitanje kada će Svilarska, Zagrebačka, Ulica Podolice i ostale biti obnovljene nakon što su ruinirane provedbom projekta Aglomeracije.

Gradonačelnik Jakšić zamolio je građane za strpljenje jer navedeni projekt mora biti priveden kraju do kraja 2023., donosi Glas Podravine i Prigorja.

“Naravno da ćemo asfaltirati ceste i ranije, gdje je to moguće. Ali, prvo treba provesti ispitivanja postavljenih cijevi kako ne bismo ponovno skidali tek postavljeni asfalt pokaže li se da izvođač nešto nije obavio u skladu s ugovorom”, rekao je Jakšić.

- Oglas -

Damira Milakovića iz Domovinskog pokreta zanimalo je kada je krajnji rok za dovršetak radova na revitalizaciji središnjih gradskih trgova.

“Znam da među građanima i ugostiteljima traje nervoza zbog radova, ali mnogo je toga trebalo odraditi da bi se počele postavljati ploče, klupe, kocke, lampe i drugo”, istaknuo je Jakšić te dodao da se tijekom aktualnih radova moralo promijeniti i podzemlje trga, odnosno instalacije.

Naglasio je da je krajnji rok za dovršetak radova na središnjim trgovima 10. prosinca te da zahtjeva za njihovim produženjima nema.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti