Utorak, 6. lipnja 2023.

Gradonačelnik Janči pohvalio bogat i uspješan rad udruge Peski-Art Đurđevac

Predsjednik udruge Franjo Mihočka posebno se osvrnuo na iznimno postignuće u 2022. kada je udruga po drugi put u pet godina dobila priznanje za najuspješniju likovnu udrugu na 38. susretima likovnih stvaratelja Hrvatskog sabora kulture u Zaboku

Proteklog je tjedna u društvenom domu Mladen Markač u Đurđevcu održana redovna izvještajna skupština udruge Peski-Art Đurđevac.

Skupštini su uz članove prisustvovali i gradonačelnik Hrvoje Janči, predsjednik mjesnog odbora Peski Stjepan Stanešić, predsjednik udruge Matice umirovljenika grada Đurđevca Tomo Jozek, prijatelji i suradnici udruge te predstavnici sponzora i donatora.

Nakon usvajanja dnevnog reda i izbora radnih tijela skupštine, podnesena su izvješća za 2022., izvješće o radu, izvješće o financijskom poslovanju te izvješće nadzorna odbora.

Detaljno izvješće o radu podnio je predsjednik udruge Franjo Mihočka koji je kronološki prezentirao bogat ostvareni program udruge, zahvalio svim članovima na angažmanu u ostvarenju zahtjevnih programa te uputio zahvalu pokroviteljima, donatorima, sponzorima i prijateljskim udrugama i ustanovama kao i pojedincima s kojima udruga surađuje na uspješnom ostvarenju programa.

Skupština udruge Peski-Art Đurđevac
Izvor fotografije: djurdjevac.hr

Također, u svom se izvješću dotaknuo svih važnijih brojnih aktivnosti, a posebno se osvrnuo na iznimno postignuće u 2022. kada je udruga po drugi put u pet godina dobila priznanje za najuspješniju likovnu udrugu na 38. susretima likovnih stvaratelja Hrvatskog sabora kulture koji su se održali u Zaboku.

Izvješće o financijskom poslovanju podnio je blagajnik udruge Krunoslav Kranjec, a izvješće nadzorna odbora Verica Babec. Sva izvješća prihvaćena su jednoglasno.

Gradonačelnik Hrvoje Janči pohvalio je bogat i uspješan rad udruge, čestitao svima na ostvarenjima te obećao daljnju potporu Grada Đurđevca u radu udruge i ostvarenju programa.

Predsjednik mjesnog odbora Stjepan Stanešić izrazio je zadovoljstvo što druga svojim programima djeluje u živopisnom kvartu Peski koji se proteže na području posebnog prirodnog krajobraza Đurđevački peski po kojem udruga i nosi ime.

Prigodne riječi i pozdrave uputio je i predsjednik udruge Matice umirovljenika Tomo Jozek koji je izrazio zadovoljstvo uspješnom suradnjom dviju udruga.

Pod točkom razno predsjednik udruge informirao je skupštinu o trenutačnim aktivnostima oko prijave projekata, o pripremama za uskrsnu izložbu pisanica kao i izložbu likovnih radova članova udruge povodom Dana grada Đurđevca za koju su se na skupštini prikupljali radovi.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti