Utorak, 21. svibnja 2024.

Gradsko društvo osoba s invaliditetom Đurđevac održalo izbornu skupštinu

Za predsjednicu udruge ponovno je odabrana Đurđa Dujmović, dok su za dopredsjednike odabrani Ignac Marić i Katica Rabađija

- Oglas -

U Hotelu Picok u Đurđevcu održana je redovna izvještajno izborna skupština Gradskog društva osoba s invaliditetom Đurđevac kojoj je uz članove društva prisustvovao i potpredsjednik Gradskog vijeća Grada Đurđevca Matija Bažulić.

Skupštinu je otvorila predsjednica Đurđa Dujmović te su podnesena izvješća o radu, kao i program rada te financijski plan za 2021. koja su jednoglasno prihvaćena.

Za predsjednicu udruge ponovno je odabrana Đurđa Dujmović, dok su za dopredsjednike odabrani Ignac Marić i Katica Rabađija.

- Oglas -

Novo vodstvo predstavilo je program rada i financijski plan za 2022. koje su članovi udruge također jednoglasno usvojili.

Matija Bažulić
Matija Bažulić // Foto: Grad Đurđevac

Matija Bažulić je u ime gradonačelnika i predsjednika Gradskog vijeća Grada Đurđevca pozdravio prisutne članove istaknuvši kako grad i društvo imaju uspješnu suradnju dugi niz godina.

“Drago nam je da surađujemo i zajedničkim snagama provodimo mnoge projekte. Svakako bih istaknuo ovdje i jedan od najvažnijih čija provedba započinje početkom sljedeće godine, a to je izgradnja Centra za osobe s invaliditetom u zgradi bivše gradske uprave. Za taj projekt grad je uspješno osigurao 30 milijuna kuna, a vjerujemo da će zgrada biti gotova 2023.”, rekao je Matija Bažulić te svima poželio sreću i puno zdravlja povodom nadolazećih blagdana.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti