Četvrtak, 28. rujna 2023.

HDZ: ‘Europa gori, a gđa. Selak Raspudić se češlja. I vjeruje da je važna’

Saborski zastupnici Mosta danas su u Saboru pozvali vladu da ne koristi Ukrajinu kao smokvin list za domaće probleme, nego da se tim problemima pozabavi i makne korumpirane političare

- Advertisement -

HDZ je u četvrtak odgovorio na Mostovo prozivanje Vlade da se ‘koristi Ukrajinom za prikrivanje nerješavanja domaćih problema’, poručivši da su Mostovci destruktivci koji se bave sami sobom, te su nabrojili što je Vlada napravila – od sanacije Sberbanka do izgradnje LNG terminala.

Naime, saborski zastupnici Mosta danas su u Saboru pozvali vladu da ne koristi Ukrajinu kao smokvin list za domaće probleme, nego da se tim problemima pozabavi i makne korumpirane političare.

HDZ-ov je odgovor uslijedio na službenoj Facebook stranici.

- Advertisement -

”Vjeruje li itko da bi destruktivci iz MOST-a uspjeli sanirati Sberbank? Ili izgraditi LNG terminal kako bi Hrvatskla osigurala dovoljne količine energenata? Ili donijeti paket mjera za zaštitu standarda naših građana, vrijedan gotovo 5 milijardi kn? MOST-ovi mališani, kao uvijek, bave se malim stvarima – sami sobom. Grmoja oduvijek koristi teške riječi kao “smokvin list” za vlastitu nesposobnost & infantilnost. Europa gori, a gđa Selak Raspudić se češlja. I vjeruje da je važna”, stoji u objavi HDZ-a.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti