Subota, 30. rujna 2023.

Hrvačica Podravke Lana Nogić brončana na Trofeju Jadrana

U ženskoj konkurenciji i u kategoriji do 57 kilograma nastupala je Lana Nogić. Lani je na kraju nakon odrađene borbe protiv predstavnice Češke i Švedske pripalo treće mjesto

- Advertisement -

Nakon pregršt medalja starijih djevojčica i kadetkinja, iz Poreča je u koprivnički Hrvački klub Podravku stigla i jedna juniorska medalja. Osvojila ju je Lana Nogić.

Naime, u nedjelju se održao UWW turnir Trofej Jadrana na kojemu se okupilo 100-tinjak hrvačica i hrvača iz preko 20 zemalja. Među njima bilo je i dvoje članova Podravke koji su branili boje Hrvatske.

U ženskoj konkurenciji i u kategoriji do 57 kilograma nastupala je Lana Nogić. Lani je na kraju nakon odrađene borbe protiv predstavnice Češke i Švedske pripalo treće mjesto.

- Advertisement -

Manje uspjeha imao je Josip Benko u muškoj konkurenciji i u kategoriji do 87 kilograma.

Josip je nažalost zaustavljen već u prvom kolu od predstavnika Litve, a kako njegov protivnik nije ušao u finale, Josip je izgubio mogućnost daljnje borbe za medalju.

Po završetku natjecanja, i Lana i Josip priključuju se reprezentativnom kampu koji se također održava u Poreču, priopćili su iz koprivničkog hrvačkog kluba.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti