Ponedjeljak, 3. listopada 2022.

HT, A1 i Telemach omogućili besplatne pozive i SMS-ove prema Ukrajini

Kako bismo svojim korisnicima, što je moguće više, olakšali komunikaciju s njihovim obiteljima i prijateljima u Ukrajini, omogućili smo slanje SMS poruka te pozive iz fiksne i mobilne mreže Hrvatskog Telekoma prema svim mrežama u Ukrajini bez naknade, kao i korištenje roaminga iz Ukrajine prema svim ostalim zemljama, ističu iz HT-a

Preporučujemo

Hrvatski Telekom objavio je preko društvenih mreža da su omogućili slanje SMS poruka te pozive iz fiksne i mobilne mreže Hrvatskog Telekoma prema svim mrežama u Ukrajini bez naknade, kao i korištenje roaminga iz Ukrajine prema svim ostalim zemljama.

– Zaprepašteni smo razvojem događaja u Ukrajini te suosjećamo sa svima pogođenima. Kako bismo svojim korisnicima, što je moguće više, olakšali komunikaciju s njihovim obiteljima i prijateljima u Ukrajini, omogućili smo slanje SMS poruka te pozive iz fiksne i mobilne mreže Hrvatskog Telekoma prema svim mrežama u Ukrajini bez naknade, kao i korištenje roaminga iz Ukrajine prema svim ostalim zemljama – stoji u objavi na njihovoj Facebook stranici.

Slično su napravili i u Telemachu.

“U znak solidarnosti prema ukrajinskom narodu i sa željom da svim svojim korisnicima olakša komunikaciju s bližnjima – obitelji, prijateljima i kolegama u Ukrajini, Telemach Hrvatska bez naknade omogućuje pozive iz mobilne i fiksne mreže prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u Ukrajini od danas u 15 sati do 10. ožujka 2022.”, priopćili su oni.

Oglasili su se i iz A1.

A1 Hrvatska s ciljem olakšavanja kontaktiranja bližnjih koji su u Ukrajini korisnicima omogućava besplatne pozive i SMS poruke putem A1 mobilne te fiksne mreže prema svim mrežama u Ukrajini. Istodobno, korisnici koji se nalaze u Ukrajini u potpunosti imaju besplatan roaming, odnosno pozive, slanje SMS poruka i pristup internetu, i to vrijedi za sve i privatne i poslovne korisnike, odnosno i za pretplatnike i za “prepaid” korisnike (koji koriste bonove).

Uz tu objavu iz A1 Hrvatska poručuju da “trenutna potresna situacija koja se događa u Ukrajini nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Suosjećamo sa svima na zahvaćenim područjima, njihovim obiteljima i prijateljima te se iskreno nadamo da će vrijeme pred nama donijeti mir i sigurnost”.

- Advertisement -

Najnovije objave