Utorak, 9. kolovoza 2022.

Htio pomoći unesrećenima na autocesti pa su na njega naletjela dva automobila

Liječnička pomoć ozlijeđenima pružena je u Kliničkoj bolnici Dubrava gdje je utvrđeno da je 20-godišnjak teško ozlijeđen, a 72-godišnji vozač osobnog automobila lakše

Preporučujemo

Policijska uprava zagrebačka izvijestila je o detaljima teške prometne nesreće koja se dogodila u subotu oko 22.35 sati na autocesti A4.

U subotu, 23. srpnja oko 22.35 sati 50-godišnjak je upravljao osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka krećući se kolnikom autoceste A4 u smjeru juga. Dolaskom u blizinu 82. kilometra autoceste, uslijed ne držanja potrebnog razmaka, vozilom je naletio na stražnji dio osobnog automobila zagrebačkih registarskih oznaka s kojim je upravljao 72-godišnjak pod utjecajem alkohola od 0,67 g/kg.

Od siline naleta došlo je do nekontroliranog kretanja vozila 72-godišnjaka koje je u konačnici naletjelo na zaštitnu ogradu autoceste.

Suprotnim kolnikom autoceste, osobnim automobilom imotskih registarskih oznaka upravljao je 20-godišnjak koji je uočivši prometnu nesreću svoje vozilo zaustavio na zaustavnom traku i pješice došao do samog mjesta prometne s ciljem pružanja pomoći.

U trenutku dok se je 20-godišnjak nalazio uz rub zapadnog kolnika na jedno od vozila koja su sudjelovala u prometnoj nesreći naletio je osobni automobil zagrebačkih registarskih oznaka s kojim je upravljao 55-godišnjak te je od siline naleta došlo do nekontroliranog rotiranja vozila da bi isto naletjelo na pješaka i oborilo ga na tlo uz rub zapadnog kolnika.

Odmah potom na 20-godišnjeg pješaka uslijed izbjegavanja naleta na druga vozila naletio je osobnih automobil čeških registarskih oznaka s kojim je upravljao 44-godišnji državljanin Češke.

Liječnička pomoć ozlijeđenima pružena je u Kliničkoj bolnici Dubrava gdje je utvrđeno da je 20-godišnjak teško ozlijeđen, a 72-godišnji vozač osobnog automobila lakše, doznaje se u policiji.

- Advertisement -

Najnovije objave