Četvrtak, 27. siječnja 2022.

I ovog Uskrsa Grad Đurđevac s 200 kuna darivat će socijalno ugrožene građane

Osigurana su financijska sredstva od 200 kuna za sve građane rođene prije 1. siječnja 1956. koji ostvaruju mirovine manje od 2000 kuna

Preporučujemo

Grad Đurđevac već tradicionalno daruje socijalno najugroženije građane prigodnim poklonima povodom Uskrsa te starije osobe slabijeg imovinskog stanja s đurđevačkog područja.

– Umirovljenicima je teško pokriti sve životne potrebe, a naročito onima s malim mirovinama. Teško je i osobama koje nisu ostvarile pravo na mirovinu, a nisu u mogućnosti raditi zbog starosti ili invalidnosti. Cilj ove mjere je pomoći potrebitima u granicama mogućnosti. Za ovogodišnje uskrsne blagdane osigurana su financijska sredstva u iznosu od 200 kuna za sve sugrađane rođene prije 1. siječnja 1956. godine koji ostvaruju mirovine manje od 2000 kuna – rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči.

Prijave na popunjenom obrascu uz koji je potrebno priložiti presliku osobne iskaznice, račun za isplatu i kopiju zadnjeg odreska od mirovine od 10. do 25. ožujka možete poslati na mail racunovodstvo@djurdjevac.hr ili predati osobno na porti Gradske uprave radnim danom od 8 do 16 sati.

- Advertisement -

Najnovije objave