Nedjelja, 7. kolovoza 2022.

Imate gnijezdo bijele rode na krovu? Možete zaraditi 700 kuna

Naknada služi za očuvanje gnijezda bijele rode na građevinskim objektima u Koprivničko-križevačkoj županiji na kojima se to gnijezdo nalazi

Preporučujemo

Uključite se u projekt zaštite i očuvanja biološke i krajobrazne raznolikosti Zaštita i očuvanje bijele rode (Ciconia ciconia) na području Koprivničko križevačke županije i ostvarite naknadu od 700 kuna po gnijezdu rode.

Ako na krovu stambenog ili gospodarskog objekta kojem ste vi vlasnik ili korisnik imate gnijezdo bijele rode možete dobiti naknadu u iznosu od 700 kuna po gnijezdu.

Naknada služi za očuvanje gnijezda na građevinskim objektima na kojima se gnijezdo nalazi, a svi vlasnici, odnosno korisnici građevinskih objekata na kojima se nalaze gnijezda bijelih roda mole se da se najkasnije do 31. kolovoza (od 7 do 15 sati) jave na broj telefona 048/621-790 ili na e-mail info@zastita-prirode-kckzz.hr.

Također, potrebna dokumentacija za ostvarivanje naknade može se poslati ili osobno dostaviti na adresu: Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode na području Koprivničko-križevačke županije, Florijanski trg 4/II, 48000 Koprivnica.

Detaljne informacije o projektu Zaštita i očuvanje bijele rode, kao i popis potrebne dokumentacije za ostvarivanje naknade možete pogledati OVDJE.

- Advertisement -

Najnovije objave