Nedjelja, 19. rujna 2021.

Internacionalac Poeketi novi je igrač virovskog Podravca, stiglo još nekoliko igrača, no ima i odlazaka

Slabiji rezultat ponukao je mnoge na promjenu sredine, ostavljajući tako upravu kluba u nezavidnom položaju

Preporučujemo

Podravac iz Virja izgubio je kostur momčadi iz prošle sezone. Otišli su Kozić, Arap, Šarlija, Hontić, Horvat, Kovačić, Tuba, Dodik i Jarnec. No, mora se priznati da taj kostur nije bio nešto (ekipno) presnažan jer se Virje tek u posljednjem kolu spasilo od ispadanja. Slabiji rezultat ponukao je mnoge na promjenu sredine, ostavljajući tako upravu kluba u nezavidnom položaju.

Dovedena su zato nova imena u klub. Stigao je vratar Vlašiček, stoper Halavuk i vezni Vršić. Isto tako, ovaj tjedan doveli su Leona Šanteka, veznjaka koji je prvi dio prošle sezone igrao u đurđevačkom Graničaru. Novi igrač je također i Luciano Gervany Poeketi, također veznjak. Dolazi iz Nizozemske, igrao je i u Francuskoj, Belgiji i Njemačkoj.

Iz kluba su nam poručili kako to nije sve, već i dalje rade na dovođenju igrača. Pripremne utakmice Virje će igrati s Kloštrom Podravskim, Molvama, Predavcom, Suhopoljem i Ferdinandovcom.

Spomenimo i to da je iz Đurđevca došao mladi stoper David Petika (17), a iz Miklinovca dolazi vratar Dorijan Jakupec (15). Obojica su dovedeni za juniore, no osjetit će i seniorski nogomet.

Najnovije objave