Subota, 2. prosinca 2023.

ISKORISTITE PRILIKU Grad Novi Marof raspisao natječaj za stipendiranje deficitarnih zanimanja

Mjesečni iznos stipendije po učeniku iznosi 66,36 eura, za 10 mjeseci, računajući od 1. rujna ove godine. Ovaj financijski doprinos značajno će olakšati roditeljima i učenicima tijekom školovanja, pružajući podršku njihovom obrazovnom putovanju

- Advertisement -

Grad Novi Marof ponovno je iskazao svoju snažnu predanost potpori obrazovanju svojih mladih stanovnika. Otvaranjem natječaja za stipendiranje deficitarnih zanimanja, pokazao je da je jedan od najprogresivnijih mjesta u Varaždinskoj županiji kad je riječ o pružanju financijske pomoći za školovanje.

Mjesečni iznos stipendije po učeniku iznosi 66,36 eura, za 10 mjeseci, računajući od 1. rujna ove godine. Ovaj financijski doprinos značajno će olakšati roditeljima i učenicima tijekom školovanja, pružajući podršku njihovom obrazovnom putovanju.

– Obrazovanje je ključ za budućnost, a Grad Novi Marof nastavit će pružati podršku svojim mladim građanima kako bi im omogućio ostvarivanje njihovih akademskih i profesionalnih ciljeva. Stipendije će biti dodijeljene učenicima koji se opredijele za deficitarna zanimanja, podržavajući ih u njihovim nastojanjima da steknu vrijedne vještine i kvalifikacije – rekao je gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač.

- Advertisement -

Svi detalji o ovom natječaju, uključujući uvjete i postupak prijave, dostupni su na službenim internetskim stranicama Grada Novog Marofa.

Ovom prilikom Grad Novi Marof poziva sve zainteresirane učenike da iskoriste ovu priliku za financijsku potporu te da se informiraju i prijave na natječaj kako bi ostvarili ovu vrijednu stipendiju.

Podsjetimo, nedavno su gradonačelnik Siniša Jenkač i ravnatelj Srednje škole Novi Marof Nikola Žganec novim srednjoškolcima podijelili i nova prijenosna računala.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti