Subota, 20. travnja 2024.

Ivana Antolić prezentirala svoj rad na stručno-znanstvenoj konferenciji u Splitu

Tema konferencije bila je kritičko, kreativno i refleksivno razmišljanje te kako ih djeca i mladi mogu steći u odgojno obrazovnoj ustanovi

- Oglas -

Odgojiteljica Ivana Antolić prezentirala je svoj rad ‘Prikaz kvalitetne prakse: Igra i učenje djece predškolske dobi kroz istraživanje magnetizma’ na stručno-znanstvenoj konferenciji koja je održana u Splitu.

– Tema konferencije bila je kritičko, kreativno i refleksivno razmišljanje te kako ih djeca i mladi mogu steći u odgojno-obrazovnoj ustanovi – istaknuto je na internet stranici Općine Drnje.

Tijekom stručnih predavanja u uvodnom dijelu prezentiran je cilj odgoja i obrazovanja u povijesti hrvatske pedagoške misli u razdoblju 1918. do 1991. godine sve do novih trendova u odgoju i obrazovanju u SAD-u i Europi.

- Oglas -

Predavači su govorili o tome što znači biti kreativan, imati razvijeno kritičko mišljenje te što znači biti refleksivni praktičar, zašto je važna refleksivna praksa i njena implementacija u svakodnevni odgojno obrazovni rad.

Odgojitelji, učitelji i ostali stručnjaci s područja odgoja i obrazovanja prezentirali su svoje radove, odnosno prikazali su primjere dobre prakse u ustanovama u kojima rade.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti