Subota, 20. travnja 2024.

Izašla je nova aplikacija na kojoj ćete uživo moći pratiti rezultate nogometnih utakmica u Koprivničko-križevačkoj županiji

Posebnost ove aplikacije je da su svi događaji i sve što vidite u aplikaciji pouzdani i ažurirani od strane službenih osoba na utakmicama (delegata)

- Oglas -

Nogometni savez Koprivničko-križevačke županije ide u korak s vremenom, a istovremeno u ovoj korona situaciji želi omogućiti ljubiteljima nogometne igre da prate rezultate svog omiljenog kluba i ako ne mogu biti uživo na utakmici.

O čemu se radi?

Radi se o Rezza platformi koja je namijenjena za praćenje i rad županijskih nogometnih liga. To znači da od danas možete pratiti rezultate uživo svih utakmica koje su pod okriljem Nogometnog saveza Koprivničko-križevačke županije.

- Oglas -

Na Rezza aplikaciji primati ćete i obavijesti, pregledavati sve detalje lige, a ubrzo će nastati rubrika za strijelce, kao i puno drugih funkcionalnosti.

“Posebnost je da su svi događaji i sve što vidite u aplikaciji pouzdani i ažurirani od strane službenih osoba na utakmicama (delegata) te vam na taj način pokušavamo približiti i pojačati doživljaj nogometnog uživanja. Važno je napomenuti kako je Nogometni savez Koprivničko-križevačke županije drugi nogometni savez koji se priključio u Rezza platformu te smo uložili velike napore kako bi digitalizirali i modernizirali amaterski nogomet i pružili maksimalnu potporu ekipi iz Rezza uprave.

Sve pohvale timu iz Rezza platforme na ovoj ideji i najmanje što možemo učiniti je podržati ovaj zaista hvalevrijedan projekt kako bi podigli županijski nogomet na jednu sasvim novu razinu.

Molimo i sve klubove u našoj županiji da podijele ovu obavijest svojim navijačima te preuzmete Rezza aplikaciju na svoje telefone i pratite rezultate uživo, rasporede, tablice i obavijesti vezano uz županijske nogometne lige”, priopćili su iz Nogometnog saveza Koprivničko-križevačke županije.

Napominju da određene utakmice još uvijek možda neće imati rezultate uživo zbog početne faze testiranja, ali to će se ubrzo riješiti.

- Oglas -

Inače, aplikaciju možete skinuti na APP STORE i GOOGLE PLAY pod nazivom Rezza.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti