Nedjelja, 1. listopada 2023.

Izgradnja stambenih kuća u Cvjetnoj ide prema planu

Agencija za društveno poticanu stanogradnju zadužena je za provedbu izgradnje kuća po programu društveno poticane stanogradnje u Koprivnici

- Advertisement -

Izgradnja dvije stambene kuće (dvojne građevine) energetskog razreda B s ukupno šest stambenih jedinica na lokaciji Cvjetna napreduju prema zacrtanom početnom planu.

Agencija za društveno poticanu stanogradnju (APOS) zadužena je za provedbu izgradnje kuća po programu društveno poticane stanogradnje u Koprivnici.

– Radove je danas obišao gradonačelnik Mišel Jakšić zajedno s pročelnikom Upravnog odjela za izgradnju grada, upravljanje nekretninama i komunalno gospodarstvo Tomislavom Golubićem te ravnateljicom APOS-a Martinom Alihodžić – priopćili su iz koprivničke gradske uprave.

- Advertisement -

Kuće je projektirala tvrtka A PLUS iz Koprivnice, a izvođači radova su također koprivničke tvrtke Termika Ružić i Obrt Mijatović.

Svaka kuća se sastoji od dvije etaže (prizemlja i kata). Dvije stambene jedinice su jednoetažne dok je jedna dvoetažna, a sve jedinice imaju zaseban ulaz izvana.

Više informacija o stambenim kućama na službenim stranicama APOS-a.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti