Četvrtak, 8. prosinca 2022.

Kakav prijelazni rok u Koprivničkom Ivancu: Sloga dovela čak osmoricu vrsnih nogometaša

Sloga je u ovim pripremama odigrala nekoliko prijateljskih utakmica, ali ni jednu u punom sastavu pa će biti iznimno zanimljivo vidjeti Ivančane na domaćem terenu u generalki protiv Slatine. Utakmica se igra u nedjelju s početkom u 18 sati

Preporučujemo

Zanimljiv je ljetni prijelazni rok u Slogi iz Koprivničkog Ivanca, povratniku u elitni rang županijskog nogometa.

Kao što smo ranije već pisali, klub je doveo napadača Alberta Sinanija, veznjaka Marka Hezlera i ofenzivnog veznog/bočnog igrača Mateja Komesa. U momčad iz Koprivničkog Ivanca stigao je i 23-godišnji Josip Flanjak. Posljednje je bio u Austriji, a prije je branio za više zagrebačkih klubova, i to Prečko, Trešnjevku, Špansko, Mladost Buzin i Hrvatski dragovoljac. Poznat je i kao jako dobar malonogometni vratar.

Podsjetimo, Sinani (28) igrao je za Rudeš, Savu, Prečko, Slogu i Blato na zagrebačkom području. Četiri godine proveo je u Austriji, a u Koprivnički Ivanec dolazi iz četvrtoligaša Tomislava iz Drnja za koji zbog korone nije uspio zaigrati u službenim natjecanjima. Sinani se pokazao i kao vrsni igrač malog nogometa.

Hezler (24) dolazi iz zagrebačkog četvrtoligaša Trešnjevke. I on je igrao u Austriji, dvije i pol godine, jednu sezonu odradio je u Njemačkoj, a nastupao je i za Dubravu Tim Kabel Zagreb. U mlađim je danima igrao za Kustošiju, Lokomotivu, Dinamo, Lučko, HAŠK i Inter Zaprešić. Kao i Sinani, Hezler je također odličan igrač malog nogometa.

Mladi Komes (20) dolazi u Slogu iz županijskog prvoligaša Drave iz Novigrada Podravskog. Prošao je Slavenovu školu nogometa, a u seniorima je igrao i za Reku i Tehničar iz Cvetkovca.

Novo pojačanje je i Goran Konjević (31), veznjak koji dolazi iz zagrebačkog Jaruna, a igrao je ranije i za Zelinu iz Svetog Ivana Zeline, Dinamo Odranski Obrež, Stupnik Donji Stupnik, Rudeš, Goricu iz Velike Gorice i Hrvatski dragovoljac.

U Slogu je stigao, otkrio nam je predsjednik Branko Slatina, i Vladimir Podraniy (20). Dolazi iz NK Lukavec s velikogoričkog područja, a ranije je igrao i za zagrebačke klubove Jarun, Kustošiju, Lokomotivu i Trešnjevku.

Novi igrač momčadi iz koprivničkog Ivanca je i Matija Radanović (30) iz NK Mraclina, a igrao je i za Samoborski Otok, Prečko i Studentski Grad Zagreb. Također je vrsni malonogometaš.

Najnovije pojačanje je, pak, polivalentni igrač Tomislav Ivančić (23). Dolazi iz Austrije, iz kluba Stuben, a ranije je igrao i za Stupnik te zagrebačke klubove HAŠK i Maksimir.

Novi trener Sloge u idućoj sezoni, podsjetimo, bit će Dejan Ruk (39) koji također stiže iz novigradske Drave, a još je vodio Starigrad i Fugaplast iz Gole s kojim je postigao i najveće uspjehe.

S druge strane, Slogu su napustili Dominik Štajminger (Graničar Legrad), Ivan Kolarec (Mladost Sigetec) i Denis Šipek (Miklinovec).

Sloga je u ovim pripremama odigrala nekoliko prijateljskih utakmica, ali ni jednu u punom sastavu pa će biti iznimno zanimljivo vidjeti Ivančane na domaćem terenu u generalki protiv Slatine. Utakmica se igra u nedjelju s početkom u 18 sati.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti