Srijeda, 1. prosinca 2021.

Kakva transformacija Marice Korolije u ‘Životu na vagi’! Curo, svaka čast!

Sretna sam što nisam pokleknula i što sam sebe stavila na prvo mjesto. Nisam bila sigurna koliko sam napredovala u showu dok nisam izašla van. Nisam uzalud radila na svojoj glavi, i to mi je najbitnije, rekla je Marica

Preporučujemo

Kao što smo već izvijestili, proglašen je pobjednik pete sezone showa ‘Život na vagi’, 26-godišnji Matej Petrović!

Matej iz Đurđenovca osvojio je bogatu novčanu nagradu od 170.000 kuna izgubivši 67,9 kilograma. Matej je u show ušao sa 152 kilograma, a sada ima 84,1 kilogram.

Nama je najzanimljivija bila Marica Korolija iz Novigrada Podravskog, jedina dama među finalistima.

Marica je zaradila najveći pljesak kandidata prošetavši studijem u prekrasnom, ženstvenom izdanju.

Trener Edo rasplakao se kada ju je ugledao, a potom se rasplakala i Marica. Budući da nitko nije mogao izustiti riječi od suza, Matej je preuzeo riječ.

„Marica je bila ravnopravna nama dečkima tijekom cijelog showa i od sveg joj srca čestitam. Stvarno je prelijepa osoba i cura“, rekao je Matej.

„Sretna sam što nisam pokleknula i što sam sebe stavila na prvo mjesto. Nisam bila sigurna koliko sam napredovala u showu dok nisam izašla van. Nisam uzalud radila na svojoj glavi, i to mi je najbitnije“, rekla je Marica.

Prije vaganja voditeljica Marijana Batinić je otkrila da finaliste očekuje još jedno, posljednje iskušenje.

„Jedan od vas može osvojiti prednost – onaj tko prvi stisne tipku dobiva jedan kilogram prednosti na vaganju. Također, nitko od vas ne mora pritisnuti tipku ako ne želi. Imate deset sekundi da pritisnete tipku“, objasnila je pravila Batinić, a kada je zvuk za početak igre krenuo, svi su stisnuli tipku osim Marice!

Pobjednik u posljednjem iskušenju bio je Matej, a Marijana Batinić je objasnila kako je dobio i kilogram prednosti na vaganju, što će na kraju pridodati njegovu postotku.

Osim što su se natjecatelji fizički promijenili, otišli su iz showa zdravi, što su im potvrdili i novi nalazi iz poliklinike Aviva, a produžili su i svoj život za 10, 15 godina.

trener Edo i Marica Korolija
Trener Edo i Marica Korolija // Foto: RTL

Marica Korolija, na slavonsko imanje stigla je sa 134,1 kilogramom, a otkrila je da je postala instruktorica vožnje.

„Zatrpala sam se poslom, ali s ciljem da do kraja godine otpustim neke poslove jer postajem instruktorica u autoškoli, u međuvremenu sam dobila licencu i čekam da preuzmem posao“, sretno je rekla.

Marica je skinula 52,3 kilograma i sada ima 81,8 kilogram, a izgubila je 39% tjelesne mase.

Trener Edo je, pak, skupio snage i sa suzama u očima održao kratak emotivan govor namijenjen Marici, ali i svima ostalima.

„Hvala tebi, ali i svima vama. Mi smo svoj posao napravili najbolje što smo mogli, sve što smo radili napravili smo u dobroj namjeri. Vi ste sada ambasadori zdravog života. Vi ste motivacija, uzor i inspiracija ljudima koji se bore s kilogramima. Na sve dobro što dođe do vas prigrlite svim srcem, a negativnom pokušajte pristupiti s razumijevanjem, tako smo radili i vi. Budite uzor svima kojima treba i podrška i pomoć“, emotivan je bio Edo te rasplakao sve u studiju.

Najnovije objave