15.7 C
Zagreb
Četvrtak, 4. ožujka 2021.

Katar je u šokantnoj utakmici pobijedio Argentinu, Hrvatska je i dalje u igri

Preporučujemo

Kakva je to bila utakmica između Argentine i Katara na Svjetskom prvenstvu u Egiptu. Katar je na kraju pobijedio s 26:25 i omogućio hrvatskim rukometašima da sami o sebi odlučuju u utakmici protiv Danske hoće li se plasirati u četvrtfinale.

Argentina je vodila gotovo cijelu utakmicu, imali su čak i plus sedam (11:4), ali na poluvrijeme su otišli samo s vodstvom od 13:12.

I u nastavku susreta Argentina je održavala prednost, u 40. minuti imala je plus četiri, a onda se u 49. minuti dogodio preokret i Katar je prvi put poveo (21:20).

Igralo se gotovo gol za gol, a onda je u 58. minuti Katar imao plus dva (25:23). U posljednjem napadu Argentina nije zabila i Katar je pobijedio s 26:25.

Kod Katara najefikasniji su bili Marzo s osam te Madadi i Capote s po šest golova, dok je F. Pizarro zabio sedam golova za Argentinu.

Slavi Katar, Argentinci su u očaju, ali nije ni za njih još sve izgubljeno.

Naime, ako Hrvatska i Danska remiziraju, u četvrtfinale će, zbog najbolje gol-razlike u krugu između Hrvatske, Katara i Argentine, upravo Argentinci. Kataru igra samo pobjeda Danske protiv Hrvatske.

Hrvatski rukometaši odlučujuću utakmicu protiv bolesti načete Danske igraju od 20.30 sati.

Najnovije objave