Petak, 24. rujna 2021.

Trener Edo bodrio Maricu Koroliju na košarkaškoj utakmici, a onda je oduševio baš sve

Nakon utakmice, zajedno su pozirali na terenu, a Edo je na svom Instagramu objavio dvije fotke, jednu s Maricom, a drugu s cijelom njezinom ekipom iz košarkaškog kluba Koprivnica, koja je u Virju uvjerljivo slavila protiv Podravca rezultatom 65:36. Edo je uz fotografije objavio i predivan tekst o Marici

Preporučujemo

Trener Edin Mehmedović Edo u petak je otišao u Virje na prvu košarkašku utakmicu Marice Korolije iz Novigrada Podravskog koju je odigrala nakon izlaska iz showa “Život na vagi” i povratka na sportski teren.

Nakon utakmice, zajedno su pozirali na terenu, a Edo je na svom Instagramu objavio dvije fotke, jednu s Maricom, a drugu s cijelom njezinom ekipom iz košarkaškog kluba Koprivnica, koja je u Virju uvjerljivo slavila protiv Podravca rezultatom 65:36. Edo je uz fotografije objavio i predivan tekst o Marici.

“Jeste spremni za jednu bajku?

Bila jednom jedna djevojčica, živjela je u jednom malom mjestu, u maloj kućici sa svoja tri psa. Njeno veliko srce bilo je slomljeno od silne nepravde koju nam život ponekad nezasluženo nanese, ali bila je borac i veliki sanjar… ponekad bi znala u svojim snovima vidjeti nevjeroajatne događaje, ljude i mjesta. Bilo je tu zaista svega, od nekih ljudi u crvenim i plavim majicama, pa do križnog puta i ceste koja nigdje ne vodi…

Ali bila je to jedna posebna djevojčica, kojoj nitko nije mogao skinuti osmjeh s lica i vjeru u sebe i bolje sutra!

Pitate se što se dogodilo s njom? Eno neki dan sam ju vidio, igrala je za svoj košarkaški tim i sudjelovala u pobjedi! Prestala je sanjati i počela živjeti svoj san! Dame i gospodo… Marica Korolija”, napisao je Edo.

Fotke s utakmice i s Edom na svom Instagramu objavila je i Marica.

Detalj s utakmice između košarkašica virovskog Podravca i Koprivnice
Detalj s utakmice između košarkašica virovskog Podravca i Koprivnice // Foto: ŽKK Podravac Virje

“Hvala ti za sve. Nisam nikad bila od priče, ali jučerašnji dan mora ostati zabilježen”, napisala je u subotu ona.

Podsjetimo, svojom iskrenošću, poštenjem, trudom i zalaganjem Marica je osvojila srca cijele nacije.

Iako na kraju nije odnijela pobjedu, ona je prava pobjednica. U RTL-ovu showu “Život na vagi” uspjela je skinuti nevjerojatnih 52,3 kilograma, a to je 39 posto tjelesne mase.

Životnu bitku započela je sa 134,1 kilogramom, a na finalnom vaganju nakon 14 odrađenih ciklusa imala je 81,8 kilograma. Marica je bila jedina dama među finalistima, a to dovoljno govori kakav je ona veliki borac.

Nakon izlaska iz showa, Marica se posvetila sebi i svom životu. Vratila se, dakle, sportu, ima privatnu tvrtku Lava centar i instruktorica je vožnje u autoškoli.

– Naklon do poda – napisao je na Instagramu jedan njezin veliki fan.

Košarkašice Koprivnice
Košarkašice Koprivnice s trenerom i Edom // Foto: Instagram Edo Mehmedović

Najnovije objave