Utorak, 5. srpnja 2022.

KK Koprivnica odustala od natjecanja, utakmica Podravca odgođena zbog samoizolacije protivnika

Ekipa KK Koprivnica odustala je od natjecanja, pa ni utakmica Koprivnica – Grafičar neće biti odigrana

Preporučujemo

Ovoga vikenda na rasporedu je 4. kolo Druge košarkaške lige sjever. Već na startu prvenstva napravljen je nered u odigravanju utakmica, što zbog korone, što zbog odustajanja sada već dvije ekipe, pa će se ovog vikenda odigrati samo tri utakmice.

Najzanimljivija utakmica ovog kola trebala je u subotu biti odigrana u Virju, gdje su se trebali sastati Podravac i varaždinska Vindija. Zbog samoizolacije igrača Vindije, utakmica je odgođena.

Ekipa KK Koprivnica odustala je od natjecanja, pa ni utakmica Koprivnica – Grafičar neće biti odigrana. To je nakon Labrade druga ekipa koja odustaje od natjecanja u Drugoj košarkaškoj ligi sjever, a tek su odigrana tri kola. To je još jedan dokaz da je košarka kao sport u Hrvatskoj pritisnuta velikim problemima i da se ne nazire izlazak iz krize.

Već u petak u Ivancu se sastaju dvije do sada neporažene ekipe – Ivančica i Međimurje. Zagorci već imaju dvije važne pobjede, protiv Podravca i Vindije, a ako uspiju napraviti iznenađenje i protiv Međimurja promovirat će se u jednog od najozbiljnijih kandidata za naslov prvaka. Na vrh pucaju i Međimurci, tako da će ovo biti jako zanimljiva utakmica.

U subotu u Vrbovcu igraju Petar Zrinski i bjelovarski Vedi. U prva tri kola ni jedna ekipa još nije okusila slast pobjede, pa će u ovoj utakmici jedna ekipa prekinuti taj crni niz.

U Virovitici igraju Virka i Radnik. Na prvi pogled reklo bi se, dva izjednačena protivnika, ali Virka još nema ni jednu, a Radnik ima sve tri pobjede i na vrhu je ljestvice. Hoće li Virka uspjeti upisati prvu pobjedu i prekinuti niz pobjeda Križevčana vidjet ćemo u nedjelju.

Autor: Željko Horvat

- Advertisement -

Najnovije objave