Srijeda, 1. prosinca 2021.

Kloštrani poveli u Grubišnom Polju pa uvjerljivo izgubili, jedan golman pocrvenio, drugi završio na hitnoj

U nedjelju još igraju Tomislav Drnje i Bilogorac, Dinamo Predavac i Garić te Ferdinandovac i Zdenka

Preporučujemo

Nakon što je prošlog vikenda u zaostaloj utakmici jesenskog dijela prvenstva Ferdinandovac minimalnim rezultatom pobijedio Tehniku Koprivnicu, ovog vikenda započeo je i službeno drugi dio sezone u Četvrtoj nogometnoj ligi Bjelovar – Koprivnica – Virovitica.

U subotu su odigrane tri utakmice, a ona između Tehnike Koprivnice i Graničara iz Legrada igra se od 19 sati.

Vodeća Bilogora na domaćem je terenu u Grubišnom Polju s 4:1 pobijedila Mladost iz Kloštra Podravskog.

Gosti trenera Ranka Celiščaka poveli su već u 9. minuti preko Matančića, ali domaćin preokreće preko Lilovca u 21. minuti, Kuprešaka u 32. i 54. minuti (oba pogotka postigao je s 11 metara) te Bartoničeka u 64. minuti.

Vratar gostiju Eljfat Mehmedi dobio je crveni karton već u 21. minuti zbog vrijeđanja suca.

U 9. minuti došlo je do ozljede domaćeg vratara Fantona nakon intervencije kod postizanja gostujućeg pogotka. Vratar je udario glavom o okvir gola te je došlo do puknuća arkade. Nakon ukazane pomoći odvezen je na hitnu pomoć.

Napeto je bilo i izvan terena. U zapisniku je delegat Hruškar da je na utakmici oko terena bilo 100-tinjak ljudi, a gostujući navijači su u 55. minuti izazvali incident. Nekolicina njih vrijeđala su prvog moćnog suca, a jedan od navijača je bacio plastičnu bocu na njega.

Nakon intervencije domaćih redara, koji su odstranili gostujuće navijače, utakmica je nastavljena.

“Čestitamo sudačkoj braći Ličinić (glavni i prvi pomoćni na susretu, op.a.) na suđenju i pobijeđenoj utakmici”, stoji u objavi NK Mladost nakon utakmice na njihovoj Facebook stranici.

Suhopolje i Slatina odigrali su 2:2, a Čazma je s 2:1 slavila u Pitomači.

U nedjelju s početkom u 15.30 sati još igraju Tomislav Drnje i Bilogorac, Dinamo Predavac i Garić te Ferdinandovac i Zdenka.

Najnovije objave