6.3 C
Zagreb
Nedjelja, 18. travnja 2021.

Klub mladih koprivničkog Crvenog križa više puta dokazao se u svojim volonterskim akcijama

Voditeljica Kluba mladih Lidija Petras zahvalila je mladima na dosadašnjem volonterskom angažmanu te im je poručila kako je GDCK Koprivnica otvoren za sve nove ideje i aktivnosti mladih

Preporučujemo

U prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica u petak je održana Skupština Kluba mladih GDCK Koprivnica, koji već šest godina djeluje u društvu.

Okupljenih šest članova Kluba mladih jednoglasno su prihvatili izvješće o radu za 2020. godinu te donijeli plan rada Kluba mladih za 2021. godinu. Članovima se obratila voditeljica Kluba mladih Lidija Petras koja je zahvalila mladima na dosadašnjem volonterskom angažmanu te im je napomenula kako je GDCK Koprivnica otvoren za sve nove ideje i aktivnosti mladih.

S obzirom na to da se ove godine natjecanje mladih Crvenog križa neće održati, mladi su odlučili da će i dalje nastaviti volontirati za Socijalnu samoposlugu kod podjele i prikupljanja donacija, sudjelovati u zajedničkim akcijama Hrvatskog Crvenog križa te u ostalim humanitarnim aktivnostima koje će tijekom godine provoditi GDCK Koprivnica.

Članovima Kluba mladih obratila se predstavnica u Skupštini mladih Hrvatskog Crvenog križa zaposlenica GDCK Koprivnica, Mateja Remetović. Predložila je da se dogovori na koji će se način odvijati komunikacija i zamolila članove da nastave promovirati Klub mladih i slobodno uključe svoje prijatelje i kolege.

U subotu je Mateja Remetović sudjelovala i na online Skupštini mladih HCK 2. i 3. saziva na kojoj su članovi izabrali ponovno za predsjednicu Ivu Vrebac te nove članove u Odbor mladih HCK, usvojena su izvješća za 2019. i 2020. godinu te plan rada za 2021. godinu.

Najnovije objave