Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.

Knjižnica i čitaonica Križ nastavlja s obilježavanjem 140 godina postojanja

U potpuno ispunjenoj Galeriji Križ otvorena je izložba fotografija domaće autorice, izuzetno talentirane Melanie Palavre te je predstavljena zbirka Festival budućih sjećanja, peta knjiga Biblioteke Općine Križ

- Oglas -

Nakon koncerta Mile Kekina i svih ostalih dosadašnjih kulturnih događanja, Knjižnica i čitaonica Križ nastavlja s obilježavanjem 140 godina postojanja.

U petak, 17. svibnja, u potpuno ispunjenoj Galeriji Križ otvorena je izložba fotografija domaće autorice, izuzetno talentirane Melanie Palavre te je predstavljena zbirka Festival budućih sjećanja, peta knjiga Biblioteke Općine Križ, koja obuhvaća djela ukupno osmorice autora i autorica koje je u ovoj zbirci okupio također domaći pisac Tihomir Mraović, priopćili su iz općinske uprave.

Cijelu fotogaleriju pogledajte OVDJE.

- Oglas -

Obilježavanje 140 godina Knjižnice i čitaonice Križ nastavlja se 24. svibnja u Domu kulture Josip Badalić u Križu gdje će se s početkom u 19 sati održati još jedna u nizu besplatnih predstava, hit komedija Kazališta Moruzgva pod nazivom Prekid preko veze.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti