Srijeda, 8. veljače 2023.

Komatnica dobila novo igralište za odbojku na pijesku

Općina Peteranec pokrenula je inicijativu izgradnje odbojkaškog igrališta kako bi dodatno ojačali rekreativni i turistički sadržaj te dodatno iskoristile prirodne ljepote

Preporučujemo

Koprivničko-križevački župan Darko Koren posjetio je u subotu naselje Komatnica u sastavu Općine Peteranec i svečano otvorio novo odbojkaško igralište na kojem će sportski rekreativci uživati u predivnom prirodnom okruženju šumaraka, potoka Gliboki i rijeke Drave.

Riječima dobrodošlice prisutnima se uvodno obratio načelnik Općine Ivan Derdić koji je uz zahvalu županu na dolasku i svima koji su sudjelovali, kazao kako je Općina pokrenula inicijativu izgradnje odbojkaškog igrališta kako bi dodatno ojačali rekreativni i turistički sadržaj te dodatno iskoristile prirodne ljepote.

Podršku projektu pružila je  i načelnica Općine Đelekovec Lara Samošćanec koja je dodala kako vjeruje da će igralište okupljati brojne posjetitelje te pružiti atraktivan sportski sadržaj.

Darko Koren, Ivan Derdić i Lara Samošćanec
Darko Koren, Ivan Derdić i Lara Samošćanec // Foto: kckzz.hr

Župan Koren je zahvalio na pozivu te čestitao na inicijativi kazavši kako prirodne ljepote Komatnice i prostora uz Dravu ima jako velik potencijal koji treba dodatno iskoristiti i upotpuniti u turističkom i sportsko-rekreativnom smislu.

– Ovakva prirodna ljepota koja nas okružuje definitivno zaslužuje da se kroz projekte ovog tipa još više približi našim sugrađanima. Prostor ima jako velik potencijal, nije do kraja iskorišten i potrebno je ići s planskim sadržajima koji će ga oplemeniti u turističkom i sportsko-rekreativnom smislu. Siguran sam da će i današnji turnir u odbojci na pijesku postati lijepa tradicija koja će okupljati sve zaljubljenike u sport i prirodu – kazao je župan na otvorenju te zahvalio i predsjednici Udruge Komatničanaca Katarini Ugrenović na svim aktivnostima udruge kojima se čuvaju tradicija i baština naselja Komatnica.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti