Subota, 21. svibnja 2022.

Koncert Zdravka Čolića u Koprivnici je rasprodan, bit će to pravi spektakl

Što se tiče pjesme kojom ćemo otvoriti koncert mislim da će to biti pjesma koji je ovo grad, koje je ovo mjesto, a mi ju zovemo Mjerkam te mjerkam, rekao je Zdravko

Preporučujemo

Koncert Zdravka Čolića koji će se ove subote, 23. travnja, održati u Koprivnici, u dvorani Josip Samaržija-Bepo, rasprodan je.

Sreću tim povodom ne krije ni sam Zdravko Čolić, koji je otkrio kojom će pjesmom započeti koncert te pozdraviti publiku u Koprivnici.

– Radujem se ovom koncertu u Koprivnici i mislim da će biti jedna lijepa energija, pogotovo što nas nije bilo dugo i da će biti naše publike i iz drugih gradova. Što se tiče pjesme kojom ćemo otvoriti koncert mislim da će to biti pjesma koji je ovo grad, koje je ovo mjesto, a mi ju zovemo Mjerkam te mjerkam – rekao je Zdravko.

Koncert u Koprivnici pratit će visoko postavljene standarde produkcije koji su prisutni na svim koncertima Zdravka Čolića.

– Izazovi su uvijek veliki. Čovjek dok živi mora imati neke izazove, izazov da živi da radi. Mislim da je u radu spas, raditi i učiti uvijek moraš, bez obzira u kojim si godinama. Izazovi su uvijek veliki, pogotovo sada kada imaš obitelj, da brineš o njima, o poslu kojim se baviš i to uvijek istim tempom, dinamikom kao i ranije. A ono što je vrlo bitno, ako je umjetnost, odnosno glazba u pitanju da imamo taj odnos prema publici. Uvijek smo odgovorni publici koja te na neki način ocjenjuje, mjeri. Godinama imam publiku koja me prati i to je taj izazov isto da moram ispoštovati to što od mene očekuje, da dobije tu ljubav koju joj pružam, to je velika odgovornost – rekao je Zdravko.

Sretan i zahvalan na svoj ljubavi i podršci koju prima od svoje publike Čolić je za kraj dodao…

– Naravno, kad gledam preko ramena i kad se osvrnem tu je jedan dugi niz godina. Mogu biti zadovoljan svojom karijerom. Možda mi je nedostajao kakav europski, svjetski hit u mojoj karijeri pa da je možda bio na engleskom ili nekom drugom jeziku. Ali što se tiče karijere jako sam zadovoljan jer jako je teško biti u ovom poslu i održati se toliki niz godina tako da je to veliko zadovoljstvo i zahvalnost publici koja te pratila to vrijeme i trpjela to cijelo vrijeme. I baš zato si i ubuduće odgovoran svojoj publici – kaže Čolić.

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske 7. travnja donio je odluku o prestanku važenja odluke o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja, kojom se ukidaju ograničenja javnih okupljanja, počevši od 9. travnja.

Zdravko Čolić, nakon Koprivnice, poziva sve da mu se pridruže i ovo ljeto na Ljetnoj pozornici u Opatiji, 17. srpnja.

- Advertisement -

Najnovije objave